Serier jeg følger med på for tiden

  • 11.02.2014 - 21:30

Jeg er en loner, er lite ute med folk og det varierer mye fra perioder til perioder.
Men det stopper meg uansett ikke fra å se på det jeg elsker, nemlig serier!
Jeg liker serier mer enn filmer, vet ikke helt grunnen til det.
Sikkert pga det varer lengre og du trenger ikke å sitte å vente så lenge når det skjer noe spennende!

Her er de seriene jeg følger med på for tiden (:

 
Awkward er en ganske "jordnær" serie. Baseres mye på det typiske tenåringsliv og hvordan situasjoner er når man er så ung når kanskje mye er nytt eller det at man ofte havner i kleine situasjoner med andre. Synes dette er en superkoselig serie, men passer sikkert mest for jenter.


Glee er en serie som også handler mye om tenåringslivet, men utvikler seg litt gjennom sesongene. Mye sang er i serien og det kan være plagsomt eller koselig for de som liker det. For meg er det både og. Synes de første sesongene er best, men er enda litt koselig å se på.


HMIMYM er en komedieserie som handler om hvordan en mann møtte moren til sine unger. Han forteller hver episode som det er en del av historien og det er forskjellige ting som skjer fra dag til dag og handler mest om han og vennene hans som gjør omtrent alt sammen. Kjempe morsom serie (:


New girl er en serie om en jente som flytter inn sammen med 3 mannfolk som da blir hennes "roomates" og den er egentlig ganske random. Vanskelig å forklare sånn ca hva den handler om, men det er mye humor i serien og det som er drama blir mer om til humor etter min mening. Nylig begynt å se på denne.


Once upon a time er en serie som handler om eventyrfigurene fra bøker og filmer som har blitt samlet sammen i en by med navnet "storybrooke" i den virkelige verden, men vet ikke hvem de selv er og er under den onde dronningens forbannelse og det er kun en som kan bryte den forbannelsen. Veldig spennende serie.


Ravenswood er en spin-off serie av serien pretty little liars. Handler mye om ravenswood byens fortid og om de mystiske hendelsene som har foregått alle årene og en gjeng med ungdommer prøver da å finne ut mer om hendelsene og får vite mer om fortiden deres med det samme. Serien kan virke litt små skummel, men synes den ikke er like bra som pretty little liars.


The originals er en spin-off serie av serien Vampire diaries. Den handler om de orginale vampyrene som prøver å få tilbake byen de følte en gang var deres hjem, men det er en slags krig mellom vampyrene og heksene som gjør at ting ikke blir like enkelt. Lite kliss i denne serien, noe jeg liker. Synes faktisk denne serien slår vampire diares.


Once upon a time in wonderland er en spin-off serie av once upon a time. Handler om da Alice som i selve eventyre bortsett fra at i denne serien er ting litt anderledes. Hun forelsker seg i en "genie" og hun tror han blir drept. Han er tatt til fange av "the red queen" og hennes partner Zafar og Alice vil da prøve å finne han.
Synes serien er helt grei, men once upon a time er bedre etter min mening.


Pretty little liars er en serie som handler om 4 jenter som mister sin bestevenninne. De ble separert etter venninnen ble savnet og vart deretter samlet igjen når venninnens død ble bekreftet, men det stopper ikke der. De begynner å få rare teksmeldinger av samme person som kaller seg selv "A" og denne personen er en stor trussel i deres liv og leker mye med deres liv og får det til å virke som deres venninne enda er i livet så de prøver da å finne ut hvem denne personen er.
Det er en serie som gjør deg utålmodig, men er virkelig verdt å se på. Elsker serien.
Den passer de som like mysterium (:


Two and a half men er en komedieserie som handler om 2 brødre som bor sammen. Den ene er rik og den andre ganske så fattig. Man kan si de både er glad i hverandre og noen ganger går hverandre på nervene, men denne seren vart egentlig basert på skuespilleren Charlie sheen, men han ble byttet ut med skuespilleren Ashton kutcher som da kom inn i sesong 9. men synes serien var bedre med Charlie sheen.


Vampire diaries er en serie som handler om 1 jente som er en dobbeltgjenger av en annen jente med navnet "Kathrine" som da var en jente 2 brødre elsket. Hun ble borte for en stund og imellomtiden fant en av brødrene en jente som lignet helt på henne og falt for henne pladask. Historien ser ut til å gjenta seg, men det stopper ikke der. Serien kan være litt klissete, men synes det er en bra miks av kliss og action. 


Carrie diaries er en serie som handler om Carrie (fra sex and the city) som ung og hennes tenåringsliv. Hvordan hennes kariere startet og hvordan hun møter noen av de vennene hun har i fremtiden. Synes serien er veldig koselig, men er lite humor i serien. Typisk jenteserie.


Ser du på noen av disse?
Er det noen serier du vil anbefale?

-C.S 

chrissieste

Jente på 24 år som bor for tiden i Trondheim. bloggen går på litt av hvert. Mine opplevelser, oppskrifter, tips, produkter, erfaringer, interesser og om min hverdag med sykdommen fibromyalgi.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits Steg 4: Legg inn koder for kategori og ar