Mine forbilder

  • 14.02.2014 - 01:52


Disse har vært med på å skape den jeg er i dag. De var mine idoler og inspirasjoner når det kom til mote.

Avril lavigne

Jeg utviklet meg etter hvordan Avril utviklet hennes stil og det startet med at jeg gikk i slips og rutete klær og brukte hansker som var lange og etter hvert gikk det til at jeg begynte med farger i hvert eneste plagg. Rosa bukser, prikkete plagg, skull head i farger osv. Jeg begynte å danne min egen stil, men har hatt henne som inspirasjon i mange år og enda er hun et slags idol for meg.

Hannie dropkick

Hannie var den som påvirket håret mitt mest. Det ble kalt for "scene" og handlet for det meste om håret og muligens piercinger. Jeg begynte med snakebites og tok ut den ene piercingen fordi den ble betent og til slutt måtte jeg ta ut den andre. Håret handlet mest om å ha mye volum og diverse farger. Som regel måtte fargene være mikset så det ble 2 farger i håret. Det var også noe som ble kalt coontails som jeg hadde i en periode som er vannrette striper som på bildene nedenfor. Jeg har enda perioder jeg liker å ha 2 farger i håret eller noe knæsj. Det varierer og det er en del av stilen min.
Hvem har vært dine forbilder når det kommer til mote?


Noen år tilbake


-C.S 

Suckers

14.02.2014 kl. 01:53
Avril <3
chrissieste

Jente på 24 år som bor for tiden i Trondheim. bloggen går på litt av hvert. Mine opplevelser, oppskrifter, tips, produkter, erfaringer, interesser og om min hverdag med sykdommen fibromyalgi.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits Steg 4: Legg inn koder for kategori og ar