Når ble det å være sexy horete?

  • 09.11.2015 - 23:09

I dagens samfunn er det jo blitt mer normalt å være lettkledde, spesielt når man er ute på byen. Jeg har aldri vært en person som liker å vise baken eller magen. Nå vet jo ikke jeg hva egentlig folk mener er horete nå til dags for hvis man skal se hvordan horer ser ut på tv og spill er det jo som regel at man går med leopard mønster og skinn og pelsdotter hengende rundt seg og jeg forstår ikke hvordan det kan i det hele tatt definere en hore. Horer har stil de også. Vi alle har vår egen stil der vi velger å kle oss som vi vil og om man så viser seg med en kort shorts eller en kort kjole ute så er det jo bare sexy det. Trenger ikke å ha noe særlig betydning bak det. Det trenger ikke å bety "i kveld ønsker jeg sex". Det trenger heller ikke å bety "Jeg vil bli sjekket opp eller tatt på." Det trenger ikke å bety noe mer enn at man har sin egen stil og liker å vise den frem. Ja, jeg er en av de. Liker både å gå i korte kjoler og i trange plagg når jeg er ute. Betyr ikke noe mer enn at jeg liker å se bra ut.Jeg har en venninne som var ute på byen for noen helger siden. Hun sa til meg at hun ble kalt for en hore. Jeg bare "hva? hvorfor? og av hvem?"
Så sa hun det var noen gutter som var på vår alder som bare kalte henne det. Hun følte hun ikke engang gikk lettkledd. Det var nok med at hun hadde en slags pelsjakke og helt vanlige bukser. Det var da vi startet med denne samtalen om at det å kle seg "classy" til dags er tydeligvis horete og ikke sexy.  Folk skjønner at det er forskjell i de ordene ja? Sexy har ingenting med horete å gjøre. Samme med ordet "Slutty". Vi jenter må virkelig slutte å kalle hverandre sånne ting. Hvor ellers tror dere guttene får disse ordene og idèene ifra? De tror jo det er greit å kalle oss sånne ting fordi vi jenter gjør det. Det er ikke mer greit at jenter kaller hverandre ting enn at guttene kaller oss disse tingene.

Er jeg den eneste som mener dette?

♥C.S


tankenemine67

10.11.2015 kl. 00:07
Sexy kvinner er mektige. Og noen menn blir skremt av det og går da til motangrep og kaller dem horete. Det synes jeg ikke du eller noen andre kvinner skal bry seg om. Tenk bare på at de er redde for den makten dere har over dem. Det er derfor de prøver å "psyke" dere ut. Ikke gi opp!

chrissieste

10.11.2015 kl. 01:28
tankenemine67: Det kan godt hende, men dette handler mest om oss jenter som blir sjalu på andre og kaller hverandre stygge ord og missbruker ordet "horete". Det er veldig lett å kalle hverandre ting uten å tenke noe særlig over det også klager man over det senere. Men takk for en positiv kommentar :)
chrissieste

Jente på 24 år som bor for tiden i Trondheim. bloggen går på litt av hvert. Mine opplevelser, oppskrifter, tips, produkter, erfaringer, interesser og om min hverdag med sykdommen fibromyalgi.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits Steg 4: Legg inn koder for kategori og ar