Er det sånn verden virkelig har blitt?

  • 12.11.2015 - 21:09

Vi lever i en verden der vi mer og mer blir skjult bak skjermene våre. 
Der nettet gir oss mer oppmerksomhet enn noe annet. Hvorfor? Jo fordi det er bare sånn. Det er ikke mer enn 20 år siden da ting var helt totalt annerledes.
Det var ikke noe særlig teksting da og heller ikke noe surfing på nett. Ville vi ha tak i noen så ringte man eller så havnet man på døren til folk. Sånn var det faktisk i noen år.
Nå i dag er det mer viktig å bli oppdaget. Det er så mye som skal til for at man blir merket og synlig og vi bruker nemlig profiler for å oppnå det.  Vi enten blogger, poster bilder/status, snapper, prater sammen på sosiale medier. Alt dette for å føle vi har et liv og det å vise oss frem. Vi er alt for mange i verden som frykter det å bli glemt og alene og jeg er dessverre en av dem.. Jo eldre man blir jo mer alene føler man seg. Det kommer oftest av at man får seg enten kjæreste, stifter familie eller jobber hele tiden. Det blir mindre tid på andre og man mister flere i livet man hadde før også finner man seg nye, men det er ikke alltid like lett. Det med å finne seg enten venner eller kjæreste er ikke akkurat det letteste nå til dags. Vi ser hverandre litt her og der og det skjer ingenting. Kanskje noen smiler til deg eller spør deg om noe bare for å bli kjent, men gjør noen det synes du de bare er rar. Det er iallfall sånn jeg har fått hørt av andre. Skriver de til deg blir det helt noe annet, det er liksom mer "normalt" og mer hyggelig, men hvorfor det egentlig? Jeg synes det er kjempekoselig når folk prøver å bli kjent med meg. Det er utrolig mange mennesker som kan skrive til meg og vil bli kjent eller bare synes jeg er pen, men ingen av disse hadde engang tørt å se meg i øyene om det hadde vært utenfor nette. Dette er for dumt. Jeg kan ikke si jeg gleder meg til fremtiden. Alt dette ble forandret bare på noen år, hvordan tror dere det vil bli da igjen om 20 år til?

Dette er virkelig noe å tenke på..
Gjerne del deres tanker om dette. Hadde jeg virkelig settet pris på!

♥C.S

chrissieste

Jente på 24 år som bor for tiden i Trondheim. bloggen går på litt av hvert. Mine opplevelser, oppskrifter, tips, produkter, erfaringer, interesser og om min hverdag med sykdommen fibromyalgi.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits Steg 4: Legg inn koder for kategori og ar