Kan man ikke ha kompiser lenger?

  • 25.11.2015 - 19:27

Dette temaet har blitt mye snakket om de siste ukene og jeg lurer veldig på hva dere mener om dette?
Før var vi så små at kjønn hadde lite å si når det kom til vennskap med noen.
Man kunne til og med være "naken" foran hverandre til man ble litt eldre uten at det var noe problem.
Så ble det jo en tid der man ikke akkurat kunne vise seg så mye for den andre, men likevel kunne man være gode venner. Se film sammen, leke sammen osv. Så kom ungdomsalderen der man kunne henge sammen, feste sammen, lage mat sammen, chatte sammen og bli kjent med andre gutter uten at det trengte å bety noe mer enn kjennskap eller vennskap
Så har vi kommet til den dagen i dag da der det begynner å bli vanskeligere å ha kompiser enten pga man er gift, har unge eller kjæreste. Det var jo enklere når man var singel, men det å bli kjent med andre uansett hvilken situasjon man er i skal det alltids være et motiv bakom det. Det er som at hvis du snakker med noen helt tilfeldig ute på en fest så må det bety at du er interessert på en annen måte enn det du egentlig er. Er det sånn at hvis man blir kjent og vil henge sammen så betyr det at det må bety noe mer enn det, det gjør?

Noe jeg stadig tenker på.
♥C.S

tankenemine67

25.11.2015 kl. 19:46
Logikken i det hele er at man har ikke lyst til å trille barnevogn med noen andres unge oppi. Verre er det ikke. Så sjalusien tar litt overhånd fra 25-35. Før og etter det så er det ikke så nøye. Cheers!
chrissieste

Jente på 24 år som bor for tiden i Trondheim. bloggen går på litt av hvert. Mine opplevelser, oppskrifter, tips, produkter, erfaringer, interesser og om min hverdag med sykdommen fibromyalgi.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits Steg 4: Legg inn koder for kategori og ar