6 julefilmer verdt å se

  • 02.12.2015 - 19:39


Nå begynner det å nærme seg juletiden og da trenger man jo selvfølgelig noen gode julefilmer å se?
Her har jeg noen tips til dere som kanskje ikke har fått med dere alle disse julefilmene som virkelig er verdt å se. Så jeg har lagt ved litt beskrivelse av filmene uten å spoile noe særlig.
Love actually handler om 8 par som har hver sine liv og hverdager å takle rett før jul. Det er ikke så mye å si om  denne filmen, men synes den er veldig koselig. Kan sammenlignes med filmene Valentines day og New year's eve.
Bad santa er en veldig komisk film. Den handler rett og slett om en mann som er miserabel og utkledd som julenissen og med sine "hjelpere" som har en plan om å rane butikker på senteret, men mannen kommer i bekjentskap med en liten unge som tror han er nissen og ting blir ikke like enkelt lenger.
A Christmas carol er en nyere versjon av en tidligere film med samme navn. Det er en film med sterk historie om en miserabel, grådig og rik mann som trenger en "wake-up-call" ettersom han behandler alle rundt seg som dritt og lar seg ikke komme nær. Han deretter får seg en overraskelse når han får 3 ulike ånder fra fortiden, nåtiden og fremtiden som viser han skremmende ting i håp om at han vil forandre seg før hans skjebne havner på tynn is.


Home alone handler om en gutt som blir glemt hjemme etter at foreldrene har stresset med å komme seg på ferie med familien. Han er uheldig nok med å 2 tyver på døren som tror familien er bortreist og at det er ingen hjemme. Klar for å rane huset gjør lille Kevin seg forberedt med en "liten" felle her og der.The santa clause handler om en mann som med et uhell klarer å drepe julenissen. Han merker på et magisk vis at han mer og mer begynner å ligne på julenissen og i mot sin egen vilje er ment til å erstatte julenissen. 

Miracle on 34 th street handler om en liten jente og en advokat som skal bevise en mann som mener han er julenissen er ekte. Nå er det lenge siden jeg har sett denne filmen, men den er en av mine favoritter så anbefales!

Jeg tror jeg har sett de fleste av julefilmer i forskjellige varianter og i år har jeg lastet ned mange filmen jeg enda ikke har sett og som jeg har sett. Har alltid vært glad i julefilmer og det vil jeg fortsette å være.

Har du sett noen av disse? Hvilken er DIN favoritt? ^^

♥C.S

lisarorvik

02.12.2015 kl. 19:41
Kjempe fine tips :)

chrissieste

02.12.2015 kl. 19:43
lisarorvik: Takk :D

Eline Nordli -

02.12.2015 kl. 19:45
Skikkelig fine filmer! Er selv glad i Alene Hjemme!

chrissieste

02.12.2015 kl. 19:48
Eline Nordli: Ja, jeg liker flere ut av de hjemme alene filmene ^^

Søtmonsen :))

02.12.2015 kl. 20:14
Åh, de er så koselige filmer! Elsker julen og alle de koselige filmene som går ^^ Elsker å sitte å se på film ^^

chrissieste

02.12.2015 kl. 21:34
Søtmonsen ): Samme her :D Julekos <3
chrissieste

Jente på 24 år som bor for tiden i Trondheim. bloggen går på litt av hvert. Mine opplevelser, oppskrifter, tips, produkter, erfaringer, interesser og om min hverdag med sykdommen fibromyalgi.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits Steg 4: Legg inn koder for kategori og ar