Dette produktet redder meg

  • 08.12.2015 - 22:37

Nå har jeg vært hos legevakten og de sa jeg dessverre har fått betennelse i armen igjen, men nå har jeg heldigvis fått betennelsesdempende så forhåpentligvis klarer jeg å bruke armen litt mer i morgen :)
Så hadde jeg tenkt å dusje i dag, men fikk ikke muligheten pga alt styret med armen og da hadde jeg heldigvis min tørrsjampo i hyllen på badet som jeg bruker mest til sånne dager som i dag, der jeg ikke får tid eller mulighet til å dusje håret og da redder dette produktet meg hver eneste gang♥

Litt om produktet

Det er en tørrsjampo som da du sprayer på håret ditt på samme måte som du gjør med hårspray. Du sprayer den helst ved hodebunnen siden det er der håret ditt antageligvis er mest fett (som det er til meg) og den dufter så godt at man skulle trodd at du nettopp hadde vasket håret :) 
Den er også gjennomsiktig så det ikke blir sånn hvit farge i håret det du sprayer, veldig grei å bruke! Jeg er faktisk snart tom for denne så må kjøpe ny nå snart :( Den kostet meg 79 kr ca på Vita.

Du finner den her

♥C.S


Beauty by Hermine

08.12.2015 kl. 22:42
Av må prøves ut!

meg gjerne til som venn!!:) så følger jeg deg også!:)

lisarorvik

08.12.2015 kl. 23:42
Takk for et supert tips :)

Søtmonsen :))

09.12.2015 kl. 13:10
Huff ;o God bedring :) Ja, jeg digger tørrsjampo :)

chrissieste

10.12.2015 kl. 18:36
Søtmonsen ): Takk :) Føler meg bedre allerede. Ja det er en livredder noen ganger!
chrissieste

Jente på 24 år som bor for tiden i Trondheim. bloggen går på litt av hvert. Mine opplevelser, oppskrifter, tips, produkter, erfaringer, interesser og om min hverdag med sykdommen fibromyalgi.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits Steg 4: Legg inn koder for kategori og ar