Hvordan bli kvitt hikke

  • 10.12.2015 - 18:34Plages du med hikke? Jeg får det iallefall noen ganger og det er sykt irriterende!
Så jeg tenkte å gi dere noen tips til hvordan dere kan få bort hikken :)

Hold pusten

Jeg vet ikke med dere, men denne funker nesten alltid for meg. Bare hold pusten helt til du føler hikken er blitt borte. Selvfølgelig må man jo ha litt pusterom iblant, men med en gang du er ferdig med å trekke inn litt luft så holder du bare pusten igjen. Dette skal hjelpe pga det hjelper kroppen å kvitte seg med karbondioksid fremfor det å hikke.


Bli kilt

Denne metoden har jeg ikke fått prøvd enda og helst vil jeg la være siden det er så smertelig å bli kilt synes jeg :( Det skal tydeligvis forstyrre noe som heter nervus vagus og dermed stopper hikken.


Bli skremt

Denne har jeg hørt har fungert. Det har med at skvetter du så skvetter også det som heter nervus vagus som da skal stoppe hikken. Så da er det bare å sette på en skrekkfilm og du har muligheten!


Drikk vann opp ned

Denne metoden har funket for meg. Det kan hende det å drikke vann er nok for at hikken skal gi seg for det har noe med at du forstyrrer da hikkerytmen.

Ta en teskje sukker

Denne metoden er ny for meg. Du skal liksom få sukkeret til å treffe bakerst på tungen der du kjenner smaken av surt. Det skal gi nerveendene  i munnen et lite sjokk som da skal hjelpe med å stoppe hikken.


Håper dette var til hjelp! Vet det er sikkert mange som sliter med å få bort hikken og kanskje ikke visste alle disse eksemplene så det er bare å prøve :)

(Kilder, din side og fra egne erfaringer)

♥C.S

Mittfamilieliv

10.12.2015 kl. 18:53
Til vanlig plages jeg veldig med hikke, men ikke nå etter att jeg ble gravid :) Men før graviditeten kunne jeg ha opptil 20 hikkeperioder iløp av dagen - prøvd alle tipsene men ingenting hjelper =/ Dog har jeg blitt så vandt med det att jeg nesten ikke legger merke til hikken lenger, haha

chrissieste

11.12.2015 kl. 14:21
Mittfamilieliv: Awwh, så trist da :(

Cecilie Roxanne Kristoffersen

01.01.2016 kl. 18:58
bringebærsyltetøy funk bestandig på meg, ei t-skje
chrissieste

Jente på 24 år som bor for tiden i Trondheim. bloggen går på litt av hvert. Mine opplevelser, oppskrifter, tips, produkter, erfaringer, interesser og om min hverdag med sykdommen fibromyalgi.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits Steg 4: Legg inn koder for kategori og ar