Dette blir nok håret mitt etter nyttår

  • 13.12.2015 - 21:52Hei dere, hvordan har deres helg vært?
Jeg har slappet av helt siden i går og det føles godt.
Det har kun vært date med sofaen og tvn med både serier og julefilmer.

Jeg har nå bestemt meg for å klippe meg kort og det blir både skummelt og spennende. Jeg har ikke hatt kort hår siden 2012 så det er jo faktisk noen år siden nå. Håret mitt da var jo gyllenbrunt og da hadde jeg en liten bob og nå vurderer jeg litt mer skarpere bob som på bildet. Hovedsaken med dette er jo for å fjerne alt det slitte håret og da må det dessverre bli så ekstremt som dette. Det kommer til å bli en stor forandring for å si det sånn. Gru gleder meg allerede!

Hva synes dere? Kommer dette til å bli bra på meg tror dere?
♥C.S

Aleksandra

14.12.2015 kl. 01:32
Jeg har selv denne looken, siden håret er lengre foran en bak så ser det veldig feminint og lengre ut en det egentlig er, og man får likevel den luftige følelsen av å ha kort hår, lett å style er den å. Jeg bruker goldwell farger, kombinerer en mahogni farge og en litt dypere for å få litt spill, men jeg har ikke satt den permanente fargen selv, det lot jeg frisøren ta seg av :) fin blogg forresten!

chrissieste

14.12.2015 kl. 21:38
Aleksandra: Ja ikke sant! Er derfor jeg tenkte at å ha en lang bob har vært bedre enn å klippe hele håret kort for da ser det så kortere ut. Helt enig :) Tror jeg blir selv å la frisøren ordne til fargene i håret fremover siden hjemmefarging sitter så fast i håret. Tusen takk ^^
chrissieste

Jente på 24 år som bor for tiden i Trondheim. bloggen går på litt av hvert. Mine opplevelser, oppskrifter, tips, produkter, erfaringer, interesser og om min hverdag med sykdommen fibromyalgi.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits Steg 4: Legg inn koder for kategori og ar