Nyttårsforsett

  • 30.12.2015 - 20:59
Få en mer trent kroppFitness sporty woman showing her well trained body isolated on white background. Strong abs showing. Black and white photo with copyspace for text.

Dette er noe jeg har prøvd på en stund, men aldri fått til. Det har alltids vært noe som har kommet i veien for å nå dette målet, men jeg håper jeg får dette til dette året som kommer. Å føle seg bra er veldig viktig så denne er nok en av de viktigste punktene.

Dra på ferieI år er det snakk om jentetur og jeg er spent på om vi får det til. Har kun vært på sånne type ferier med kun familie eller kjæresten så det blir spennende om vi får det til :)

Bruk mer tid på familienDette er noe jeg ikke har vært noe særlig flink på siden jeg flyttet ut fra hjemme. Jeg var vell 19 da jeg flyttet ut og sammen med kjæresten min. Familie blir fort "glemt" når man ikke bor med dem lenger så dette er noe jeg må bli flinkere på! For jeg er kjempeglad i familien min.

Få mer utdanningI år fant jeg ut at jeg vil få mer utdanning til neste år. Jeg har lenge ikke visst hva jeg har hatt lyst til å bli og prøvd å finne meg selv og føler jeg står stille både pga helsen min og pga jeg har lite utdanning og vil ha en ordentlig jobb. Så jeg ser for meg at det blir skole på meg neste år :)

Dra på hytteturÅ dra på hyttetur er så koselig! Jeg skulle ønske jeg hadde en hytte, men det får jeg nok ikke i den nærmeste fremtid dessverre, men jeg håper virkelig på at jeg kommer meg på en eller annen hytte til neste år med gode venner eller familie. Det er så kos.

Vær mer sosial


Jeg føler jeg aldri er nok sosial. Jeg treffer venner flere ganger i uken og jeg prater jo med de på nett, men jeg føler jeg kunne vært flinkere på dette og ta mer initiativ på å være mer sosial med andre utenom de jeg normalt prater med. Er sikkert mange der ute som føler seg litt glemt og det vil jeg virkelig de ikke skal føle. 

Dra på fisketur


Nå er det vell 4 år siden jeg var sist på fisketur og det begynner å blir alt for lenge siden. Jeg husker jeg fanget 1 fisk sist gang hehe. Jeg er ikke en så veldig natur person av meg som jeg var tidligere, men det er vell en god del grunner for det. Jeg synes iallefall at fisketur er morsomt :)

Gled andre


Jeg elsker å glede andre. Det er noe jeg synes er en stor fordel med julen. Det at jeg kan glede andre på en måte jeg føler jeg er god på, men jeg liker å glede andre generelt med både humoren min og gjøre snille ting for dem. Prate med dem når de er lei seg osv. Jeg føler jeg burde gjøre mer av dette for det gleder meg også!

Bruk mindre penger på mat og mer på annet


Jeg tror det går noen 1000 på mat hver måned og jeg som ikke har så bra råd til vanlig synes det blir lite penger til overs til andre ting som f.eks klær, sparing, ting jeg trenger, kino osv. Det handler om å prioritere så får bare bli bedre på å holde et budsjett eller noe. Det går også mye penger på å dra på byen så får bli mindre av det også!


Der har dere mitt nyttårsforsett :)
Har dere noen av disse punktene som nyttårsforsett?
♥C.S

Therese

30.12.2015 kl. 21:17
Skal du begynne på VGs da? :p

chrissieste

30.12.2015 kl. 21:35
Therese: Neppe :) Finnes flere alternativer når man er blitt eldre
chrissieste

Jente på 24 år som bor for tiden i Trondheim. bloggen går på litt av hvert. Mine opplevelser, oppskrifter, tips, produkter, erfaringer, interesser og om min hverdag med sykdommen fibromyalgi.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits Steg 4: Legg inn koder for kategori og ar