Er dette begynnelsen på et nytt eventyr?

  • 24.02.2016 - 13:55

Nå har jeg kommet til et punkt i livet der ting begynner å komme på plass og det føles godt for en gang skyld.. Jeg har gått med den usikkerheten der jeg prøver å finne meg selv så lenge uten å vite hvilken vei jeg skal gå og hva mine muligheter har kunne vært og nå vet jeg mer. Helsen har selvfølgelig vært den største utfordringen så langt, men jeg vil ikke la den definere fremtiden min og stå i veien. Jeg har nå bestemt meg for å søke meg inn på skole til høsten og se om jeg kommer inn. Siden dette da er voksenopplæring har jeg ikke rettigheten før til neste år, men det er verdt å prøve! Jeg vil da ta skolegangen for å få generell studiekompetanse og deretter søke meg videre inn på høgskolen for få bachelor. Hvor enda vet jeg ikke enda, men det finner jeg ut! Jeg kan si ærlig talt at allmenfag er noe av de kjedeligste jeg vet om, men så lenge jeg har et mål skal jeg nok få det til.. Jeg ser fram til et nytt eventyr iallefall :)Hva jeg vil bli? Nei det har vært utrolig mange tanker angående det i hode mitt de siste månedene. Alt fra Rådgiver til Psykolog til Sekretær til Ernæringsfysiolog til Eiendomsmegler til Spaltist. Det er noe jeg må finne ut av nærmere fremover.

Kommer med oppdatering!
-C.S

Søtmonsen :))

24.02.2016 kl. 20:02
Lykke til med valg ^^ Er ikke enkelt ;o Har søkt på skole til høsten selv nå :D Skal bli kokkelærer ^^

Du ble så søt med kort hår :D

chrissieste

24.02.2016 kl. 20:04
Søtmonsen ): ÅÅh, det ser jeg jammen for meg :D Lykke til selv! ^^ Nei det er ikke enkelt :/ Men skal få veiledning i skolegangen så finner det nok iløpe av skoleåret :) Awh, takk du<3
chrissieste

Jente på 24 år som bor for tiden i Trondheim. bloggen går på litt av hvert. Mine opplevelser, oppskrifter, tips, produkter, erfaringer, interesser og om min hverdag med sykdommen fibromyalgi.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits Steg 4: Legg inn koder for kategori og ar