Å leve for seg selv kan være tungt

  • 01.03.2016 - 16:19

Hei dere, Jeg har nettopp støvsuget og vasket i et par timer og jeg begynte å tenke over hvor tungt det faktisk kan være å leve for seg selv. Altså det å være på egen hånd. Vi vokser jo opp med stadig omsorg og får dekket alle disse behovene fra en annen person og det varer en stund til man plutselig en dag skal gjøre alle disse tingene alene. Det er du som skal ordne deg selv mat, skaffe deg selv klær, styre med penger, betale regninger, studere, jobbe, vaske og rydde der du bor, få ordnet ting som trengs å gjøres osv. Etter en stund med dette skal du kanskje etterhvert gjøre alt for en annen person i tillegg. Nemlig ditt barn. Det er personer i verden som til og med får aldri gjort alt dette for seg selv før de i det hele tatt blir mor selv og jeg synes det høres sykt ut. Jeg vet jo at man alltid kan be om hjelp fra de kjære og nære, men alikevell synes jeg det er sykt hvordan en person skal få til alt dette. Det sies at livet er ikke enkelt og det forstår jeg godt. Livet er heller ikke rettferdig. Noen har det faktisk enklere enn andre. Disse som vokser opp i et land som Norge, De som får alt fra mamma og pappa og trenger ikke å jobbe for å få alle disse tingene vi andre må streve for å få, De som er så heldige å vinne i lotto, De som vokser opp med et bedre miljø enn andre, De som klarer seg overaskende bra på skolen og klarer å få en skikkelig bra karriere, De som er friske. Det er utrolig mange måter verden er urettferdig på og flaks og uflaks har veldig mye med dette å gjøre synes jeg. Det beste man kan gjøre er jo å gjøre det beste ut av situasjonen, men en ting er sikkert og det er at livet er tungt og vi alle sliter hver eneste dag. Vi kan føle oss alene, men til syvende og sist er vi alle alene sammen. Kan være en trøst kanskje.


Var bare en tanke jeg ville få ut :)
Ha en fin dag videre!
-C.S

Trine

01.03.2016 kl. 16:32
Haha lol

Merethe Høili Johansen

01.03.2016 kl. 17:52
Det er så sant! Bra innlegg :)

chrissieste

01.03.2016 kl. 18:02
Merethe Høili Johansen: Tusen takk ^^

Søtmonsen :))

01.03.2016 kl. 18:19
Ja, man er jo ikke alene, om å være alene ;o hehe, ble mye alene nå xD Men noen har det for godt og noen ikke. Slik er det jo bare. Og jeg tror nok alle sliter med noe, trenger ikke å være kreft hos alle, men betyr ikke at det ikke er ille nok hos den personen.

chrissieste

01.03.2016 kl. 18:25
Søtmonsen ): Hehe, helt sant da! Føler meg mye alene, men bruker å tenke at vi alle føler det nok sånn iblant ;o Nei, det er forskjellige måter man kan ha d ille på :/
chrissieste

Jente på 24 år som bor for tiden i Trondheim. bloggen går på litt av hvert. Mine opplevelser, oppskrifter, tips, produkter, erfaringer, interesser og om min hverdag med sykdommen fibromyalgi.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits Steg 4: Legg inn koder for kategori og ar