Når de tunge tankene kommer

  • 03.03.2016 - 20:55

Det er fakisk utrolig skummelt når disse tankene kommer. De dreger deg så ned og du vet ærlig talt ikke hvor du skal gjøre av deg. Du kan ikke gjemme deg og du kan ikke rømme. Det er de dagene du noen gang får og føler alt bare går galt. Ingenting går din vei og alt føles bare feil ut. Jeg sliter jo psykisk så disse dagene for meg har alltid vært ekstremt tunge noen ganger. Der består det av å finne noe som i det hele tatt kan holde et håp oppe for meg så jeg ikke tar noen drastiske valg. Heldigvis kommer ikke de tankene så ofte lenger som før, men jeg har dager der jeg ikke kjenner livsgleden og bare lever for å leve. 


Denne dagen har vært veldig tung, men jeg er her enda uten noen tanker som handler om å gjøre meg selv noe ondt. Livsgleden er ikke på plass i det hele tatt. Jeg sørger, men vil ikke gå inn på detaljer. Er ikke helt klar for å dele alle tankene som surrer i hode. Det eneste man ser fram til på sånne dager som dette er når man skal gå å legge seg for da slipper man unna virkeligheten en kort stund og forhåpneligvis blir hode fyllt med andre tanker. Man våkner opp til en ny dag der man håper på man føler seg bedre og som regel gjør man det. Kommer man seg igjennom dagen kommer man seg som regel igjennom det meste.

-C.S

Søtmonsen :))

03.03.2016 kl. 23:35
Vet så alt for godt hvordan dette er :/ Sliter mye selv, og disse dagene er forferdelig vonde. Uansett hvor mange du har rundt deg, så føler du deg mutters mo alene. Det er da det kan hjelpe å snakke med noen der og da. Bare for å få tankene over på noe annet. Jeg bruker å se anime, det lyser opp dagen min ^^ eller gaming, da er man ihvertfall opptatt med noe.. Håper det går bedre for deg i morgen <3 :)
chrissieste

Jente på 24 år som bor for tiden i Trondheim. bloggen går på litt av hvert. Mine opplevelser, oppskrifter, tips, produkter, erfaringer, interesser og om min hverdag med sykdommen fibromyalgi.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits Steg 4: Legg inn koder for kategori og ar