Hva vil det si å være en sterk person?

  • 17.07.2016 - 16:03

Når jeg får høre at jeg er en sterk person
Dette er noe jeg grubler på hver gang jeg får høre det ordet. Det å være "sterk". Hva det egentlig vil si for da menes det ikke fysisk sterk, men mentalt. Jeg vil si det finnes mange psykiske sterke der ute i verden. Jeg kjenner flere av de og er nær flere av de, men jeg anser meg ikke sterk på den måten jeg føler de er sterk på. De takler hverdagene sine med både sorg, sinne og glede og det er som regel synlig på at de har det tøft uansett om de prøver å skjule dette fra verden. Det er mange som ikke klarer å se igjennom dette skjoldet de holder. 


Håndterer følelser på feil måte

Jeg er en person som ofte har følt sorg i livet mitt og latt det gå så langt at jeg valgte å heller stenge de følelsene ute. Før var det åpenbart om jeg sleit for det kunne være tårer her og der og man kunne se på meg at det gikk dårlig og det kunne gå lengre perioder med de type følelsene.

Dagen idag
Jeg blokkerer ut det meste av sorg og føler meg tom. Dette er noe jeg ikke gjør med vilje, men det er sånn kroppen har funnet ut at jeg takler det best på. Når man er en overfølsom person så føler man mer enn mange andre og jeg er dessverre en av de. Det føltes ut som jeg gråt hele tiden før og nå er det som jeg ikke har et hjerte omtrent. Jeg sliter med samvittighet. Jeg gråter en sjelden gang og jeg føler ikke det jeg burde føle og dermed blir jeg "sterk" som folk sier. Vet ikke om jeg kan kalle dette sterk av det å fortrenge følelser man burde føle. Man burde takle sånt på en annen måte.
Hva anser dere som det å være sterk?
♥C.S

lisarorvik

17.07.2016 kl. 17:25
Jeg syns det EE en bra ting p være sterk, utrolig fint bilde av deg :) (Har forresten ukens blogg konkurranse på min blogg nå, bli gjerne med)

chrissieste

18.07.2016 kl. 03:17
lisarorvik: Jo det er det selvfølgelig, men hva vil det si liksom. Takle følelsene eller det å fortrenge? Jeg føler det første blir mer rett. Tusen takk ^^ Skal sjekke det ut :)

Søtmonsen :))

17.07.2016 kl. 19:24
Mange måter å være sterke på <3 :)

chrissieste

18.07.2016 kl. 03:17
Søtmonsen ): Tja, føler det å blokkere følelser blir den feile måten egentlig :/

Photo1Norway

18.07.2016 kl. 01:05
Hei =)

Å være sterk, kan ses på mange måter. Men selv den sterkeste kan bli svak.

Du er unasett unik på din måte =)

Ønsker dæ en fin dag =)
chrissieste

Jente på 24 år som bor for tiden i Trondheim. bloggen går på litt av hvert. Mine opplevelser, oppskrifter, tips, produkter, erfaringer, interesser og om min hverdag med sykdommen fibromyalgi.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits Steg 4: Legg inn koder for kategori og ar