Hvem sier det må være dyrt?

  • 25.07.2016 - 15:13

Sminke er noe som betyr mye for oss jenter. Igjennom årene har det blitt mer og mer press og eksperimenter med det å sminke seg. Det kan fort gå rundt 1000 kroner for sminke og noen 1000 kroner til bare for selve sminkeutstyret. Bare jeg skal ha en foundation og en dip liner blir det fort litt over 300 kroner

Men hvem sier det trenger alltid å være så dyrt for sminke?
Denne øyenskyggen kjøpte jeg hos Ebay for 15 kroner ca. Den holder godt og jeg virkelig elsker fargene. Kombinerer du de rett får du en amazing look og det er kun for 15 kroner. 

Lyst å prøve? Du finner den HER

♥C.S

Søtmonsen :))

25.07.2016 kl. 16:13
Kjøper heller ikke dyr sminke :) Kjøper liksom ting på salg og slikt :D Men så bruker jeg stort sett aldri noe heller annet enn mascara og eyeliner ;o

chrissieste

25.07.2016 kl. 20:11
Søtmonsen ): Bruker å gjøre det samme iblant ^^ Er ikke alt jeg kjøper på nett da. Foundation er litt vanskelig å beregne hudtone messig så den kjøper jeg bestandig i butikk :)
chrissieste

Jente på 24 år som bor for tiden i Trondheim. bloggen går på litt av hvert. Mine opplevelser, oppskrifter, tips, produkter, erfaringer, interesser og om min hverdag med sykdommen fibromyalgi.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits Steg 4: Legg inn koder for kategori og ar