Nå er jeg lei

  • 27.07.2016 - 19:10

I den siste tiden har det vært mye om og men i forhold til det at jeg og mine venninner skal til Egypt. Det har vært mye bekymringer og sånne kommentarer som "pass på at dere gjør sånn og sånn og holder dere til sånn og sånn". Jeg vet jo at det er en helt annen kultur der enn i de fleste sydenland og at det er andre regler og sånt, men jeg føler at det blir så mye folk mener vi burde passe på at det til slutt ikke blir noe å kose seg med lenger. Jeg føler ikke gleden som jeg f.eks følte for noen uker siden. Vi er 3 venninner og jeg får høre at vi burde ha mannfolk med oss fordi det er ikke trygt å være der bare oss jenter og sånne kommentarer får meg ikke til å bekymre meg noe mindre. Tror dere ikke jeg har tenkt på det selv? Jeg skal for første gang på en tur med bare jenter og den trygghetsfølelsen blir selvfølgelig mindre og da vil jeg ikke høre mer negativt enn positivt. Hvordan skal det gjøre meg noe godt? Jeg vet at folk bryr seg og vil advare fordi man bekymrer seg. Jeg vet det har skjedd en del i Egypt de siste årene, men jeg har nesten ikke hørt en eneste kommentar som "Det høres koselig ut!" eller "Må dere bare kose dere masse". Egypt er en plass der man kan oppleve mye og det ligger mye historie der. Jeg har alltids ville dratt dit for jeg vil nemlig reise jorden rundt og det skal jeg jammen prøve meg på! Så please vis litt positivitet og ikke kun negativitet. 

Måtte bare få det ut :)
♥C.S

 

Maren Keini

27.07.2016 kl. 19:40
Skjønner at du gleder deg mindre når negative kommentarer kommer og påvirker trygghetsfølelsen din. Vil selv gjerne til Egypt, og kunne godt ha dratt med kun venninner. Tenker slik at om man bare er forsiktig så kommer man nok ikke til å havne i noen ubehagelige situasjoner. Bare gled deg du! Egypt virker jo som et så flott og fint land, og tror virkelig ikke at turen blir noe annet en spennende og lærerik! :)

chrissieste

28.07.2016 kl. 13:35
Maren Keini: Forsiktig tror jeg vi har kommet til å vært uansett liksom så er derfor det blir litt mye å høre det samme om igjen om hva vi burde passe på og slikt. Helt enig med deg, tror denne turen kan bli lærerikt ^^ Takk for en fin kommentar! :)

Hege Kristin

27.07.2016 kl. 21:34
bare ikke å bry seg!

dere får sikkert en kjempeflott tur :D

chrissieste

28.07.2016 kl. 13:36
Hege Kristin: Håper det :) Takk!

Søtmonsen :))

27.07.2016 kl. 23:51
Tror nok det er fordi det er så mye uro rundt omkring nå, men man kan ikke sette livet sitt på vent og så hjemme seg hjemme i stua. Vil man dra på reise er det jo opp til den som skal reise :) Jeg tror det vil gå kjempe bra jeg, og at dere kommer til å kose dere masse :)

chrissieste

28.07.2016 kl. 13:37
Søtmonsen ): Nei sant :) Fikk nettopp høre at det har vært angrep i både Frankrike og Tyskland og i tillegg er det mye som skjer i Tyrkia for tiden så det blir for dumt å gjemme seg her i Norge.
chrissieste

Jente på 24 år som bor for tiden i Trondheim. bloggen går på litt av hvert. Mine opplevelser, oppskrifter, tips, produkter, erfaringer, interesser og om min hverdag med sykdommen fibromyalgi.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits Steg 4: Legg inn koder for kategori og ar