Det å være en kreativ person

  • 28.07.2016 - 17:00

Jeg har aldri sett på meg selv som en smart person eller som en person som har vært skoleflink. Hvis det er noe jeg er så er det en kreativ person. Dette kan både være en "gave" eller en "byrde". Du kan komme langt med å være kreativ om du virkelig har et talent eller virkelig går inn for det, men det hjelper deg ikke noe særlig i hverdagslivet som f.eks når det kommer til jobb eller skole. Det er vanskelig å finne noe man trives å jobbe med hvis man ikke interesserer seg for noe av det "normale". Jeg vet at mange av dere skjønner hva jeg prater om og vet nøyaktig hva jeg mener.Jeg er en type person som ikke følger noter når jeg f.eks skal spille på keyboard. Jeg beveger meg selv fram med hendene og føler meg fram til musikken. Jeg kan skrive en bra sang på under en halvtime og synge på en sang jeg aldri i mitt liv har hørt før. Jeg bruker lite tid på å skrive innlegg til bloggen min og finner som regel noe å blogge om som ikke er det samme gamle.

Dette er noe jeg brukte flere år på å finne ut av. At jeg var en av disse personene og det begynte da i ettertid å gi mening det med at jeg enda ikke har funnet meg selv og hvorfor jeg enda sliter med å vite hva jeg skal bli og ha som en karriere. Det er et mysterium, men jeg føler jeg har kommet et skritt nærmere.

Flere som kjenner seg igjen?
♥C.S

Maria iselin

28.07.2016 kl. 17:01
Kjenner meg veldig godt igjen i det du skriver. Aldri vært skoleflink og ser heller ikke på meg selv som noe særlig smart. Men er mye annet jeg klarer å mestre som mange andre ikke klarer:-)

chrissieste

28.07.2016 kl. 17:10
Maria iselin: Det er og en av de positive tingene med å være kreativ. Du klarer mye andre ikke klarer og det kan en gang eller flere ganger i livet gjøre deg noe godt ^^

Linda Taylor

28.07.2016 kl. 17:04
Ha en fin kveld videre <3

chrissieste

28.07.2016 kl. 17:10
Linda Taylor: Takk, Du også ^^

Bitte-Louise

29.07.2016 kl. 08:20
bra skrivet om deg :) du må ha en super fin dag videre :D

Trine-lise-johanne-irene

29.07.2016 kl. 22:26
Jeg er kreativ på å finne på dobbeltnavn
chrissieste

Jente på 24 år som bor for tiden i Trondheim. bloggen går på litt av hvert. Mine opplevelser, oppskrifter, tips, produkter, erfaringer, interesser og om min hverdag med sykdommen fibromyalgi.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits Steg 4: Legg inn koder for kategori og ar