Gleden av å få et nytt bankkort ødelagt av denne nyheten

  • 23.08.2016 - 17:59

Nå har jeg gått snart 3 uker uten bankkort og det har vært et utrolig slitsomt. I dag visste jeg at det skulle være slutt på det og ting skulle begynne å gå tilbake til det normale med å åpne brevet som inneholdt mitt nye bankkort. Det første jeg tenkte når jeg så det nye kortet var "Åh, de har faktisk endret farge og form". Men så tittet jeg på baksiden og jeg følte meg plutselig super stresset..Det var ikke noe bilde der. Heller ikke noe fødselsnummer. Jeg kjente bare pusten begynte å øke og det første jeg gjorde var å ringe kundeservicen til banken. Jeg spurte om det var blitt noe forandring på kortet og hvorfor jeg ikke hadde fått noe bilde eller fødselsnummer der. Svaret jeg fikk tilbake var " Nei, det har vi sluttet med. Fra nå av må du vise pass når du skal vise legitimasjon" Så sa jeg " Det hørtes utrolig slitsomt ut! Får man ikke et eget legitimasjonskort da sånn at man slipper å ha med seg pass overalt?" Så fikk jeg tilbake" Nei, det har jeg iallefall ikke hørt noe om".

Altså, jeg har hørt rykter om at personkort ikke er nok legitimasjon og derfor har det blitt snakk om å få et eget legitimasjonskort, men det kan virkelig ikke bli sånn at man skal gå med pass overalt man går nå? F.eks hvis man skal ut på byen eller handle noe med resept. Et pass tar for det første en del plass så man kan ikke ha det i pengeboken og for det andre så koster der ikke lite for et pass heller så hva skjer hvis man mister det? Jeg synes ikke det er noe man skal gå rundt på seg 24/7 iallefall. Stakkars de som skal handle seg røyk og snus hver gang. Huff...Det må altså bli en annen ordning på dette altså. Alt jeg tenker på nå er at jeg hater at den minibanken i Egypt spiste bankkortet mitt.

Så til dere som enda har et vanlig Visa personkort. Hold godt på det! Så slipper dere kanskje å få det samme type kortet som jeg har fått nå... Jeg gleder meg ikke til å vise pass hver gang fremover.


Hva tenker dere om dette?

♥C.S

chrissieste

Jente på 24 år som bor for tiden i Trondheim. bloggen går på litt av hvert. Mine opplevelser, oppskrifter, tips, produkter, erfaringer, interesser og om min hverdag med sykdommen fibromyalgi.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits Steg 4: Legg inn koder for kategori og ar