Disse tingene får meg motivert som blogger

  • 30.08.2016 - 21:30

Det å være blogger er ikke alltid like enkelt. Det er det å finne noe å skrive om hele tiden og holde det rimelig oppdatert så folk ikke slutter å lese. Det å beholde leserne sine og ikke minst beholde gleden som blogger. Jeg regner med mange av dere kjenner dere igjen i det jeg skriver. Jeg har hatt flere oppturer og nedturer som blogger, men til syvende og sist er det disse tingene som motiverer meg som blogger. 

Leserne: Det å se at folk i det hele tatt interesser seg i det jeg skriver er det som holder meg gående. Jeg blir så glad når jeg ikke forventer noe som helst og bare skriver utifra det jeg har opplevd eller mener og ser hvor stor interesse det faktisk får er virkelig rørende. Det er like koselig hver gang :)

Bloggerne: De jeg følger som legger ut interessante innlegg. Dere får meg ofte inspirert og dere hjelper meg med å bli en bedre blogger! Jeg har fått hørt det gjennom den siste tiden hvor fin blogg jeg har og at jeg er en flink blogger. Flinkere vil jeg bli siden det å skrive er det som er livet mitt. En dag håper jeg jo på det å skrive skal bli en stor del av min karriere. 

Kommentarene: Til dere som kommenterer. Det er kjempekoselig å få kommentarer fra dere. Jeg setter virkelig pris på det hver eneste gang :) Dere fortjener å få like mange kommentarer tilbake fra både meg og andre. Ikke noe tvil om!
Jeg setter pris på dere alle! 
♥C.S

Henriette Celin

30.08.2016 kl. 22:31
Helt enig i disse punktene (:

chrissieste

30.08.2016 kl. 22:42
Henriette Celin: Så bra :D

Søtmonsen :))

30.08.2016 kl. 23:44
Så enig ^^ <3 Er så herlig <3

chrissieste

31.08.2016 kl. 00:23
Søtmonsen ): Hihi ja <3
chrissieste

Jente på 24 år som bor for tiden i Trondheim. bloggen går på litt av hvert. Mine opplevelser, oppskrifter, tips, produkter, erfaringer, interesser og om min hverdag med sykdommen fibromyalgi.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits Steg 4: Legg inn koder for kategori og ar