PLL ikke tilbake før april?!

  • 08.09.2016 - 17:30

Som alle Pretty little liars fans vet var sommer finale episoden nå for rundt 1 uke siden og den episoden var jo helt syk eller hva? Det var utrolig mye som skjedde. Både godt og vondt. Det fikk meg til å vil se mer med en gang også finner jeg ut at resten av sesongen kommer ikke ut før april? Det bruker som regel å komme tilbake rundt januar, men denne gangen tok de det for langt.. Det er jo faktisk et halvt år til. Det er vell bare å glede seg da. Det er tross alt den SISTE sesongen. Noe som både er trist og greit siden de har drøyd serien ganske lenge nå. Mange har blitt lei og sluttet å se på, mens jeg er like avhengig som alltid haha. Det er en utrolig bra serie som jeg føler aldri er kjedelig. Kanskje ikke anbefalt for gutter, men for jenter vil jeg anbefale den sterkt :)
Hva tenker dere om dette? Nevnte jeg at det er ikke snakk om før i slutten av april altså? :(

Share your thoughts!
♥C.S

Veronica S

08.09.2016 kl. 17:42
Jeg HATER mid season break.. virkelig..også må man søren meg vente til April, hva er vitsen?

chrissieste

09.09.2016 kl. 15:06
Veronica S: Kanskje pga spenningen sin skyld siden det er siste sesongen? Vet ærlig talt ikke :/

REBECCA HOLDER

08.09.2016 kl. 19:59
Jeg så på det før, men så sluttet jeg og nå aner jeg ikke hvor i serien jeg er ... hater virkelig det, for syntes det var så latterlig spennende !!

chrissieste

09.09.2016 kl. 15:06
REBECCA HOLDER: Da burde du kanskje starte på nytt? :D
chrissieste

Jente på 24 år som bor for tiden i Trondheim. bloggen går på litt av hvert. Mine opplevelser, oppskrifter, tips, produkter, erfaringer, interesser og om min hverdag med sykdommen fibromyalgi.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits Steg 4: Legg inn koder for kategori og ar