Stakk i hjertet mitt når jeg fikk vite hun var død

  • 28.09.2016 - 21:1910 Juni i år, døde denne jenta og med en gang jeg fikk vite om det så stakk det i hjertet mitt. Jeg begynte nylig å tenke på hun igjen. Som de fleste kanskje vet som har hørt på mye "Covers" og sånt på youtube så het hun Christina Grimmie. Navnsøsteren min hehe. Hun var en Zelda elsker som meg. Like geek type og elsket å synge like mye som jeg gjør. Musikk var livet hennes. Grunnen til at jeg følte meg litt "knyttet" til henne var fordi vi hadde så mye til felles og jeg hadde alltid et ønske om å bli vennen hennes. Hun ble større med årene som gikk. Publiserte videoer på youtube der hun syngte og lagde sine egne "covers". Etterhvert økte hennes tilskuere på videoene og hun begynte med å få egne album publisert ut i verden. Hadde blant annet konserter og likevel bodde hjemme hos foreldrene og videoblogget videre om livet hennes. Hun var ikke som de fleste som blir kjendis over tid, noe som gjorde at jeg beundret henne veldig. Hun ble skutt etter en av hennes konserter. Jeg tror dette var mens hun ga ut autografer da en idiot begynte å skyte rundt seg. Jeg forsto aldri hvordan noen kunne finne på å gjort noe sånt, og det gjelder ikke kun henne, men også andre. 

Hun fikk ikke en gang opplevd det nyeste Zelda spiller som kommer som blir gigantisk :( 
R.I.P

♥C.S

Henriette Celin

28.09.2016 kl. 21:33
Fikk veldig vondt inni meg selv da jeg hørte det. Har fulgt henne på youtube lenge selv, og digget henne. Hun hadde en så nydelig stemme, kul stil, og fin personlighet. Hun virket liksom alltid så glad og nede på jorden også. En veldig flott jente, som det er veldig synd at vi har mistet... <3

Bare umenneskelige idioter skyter folk. Uansett. Fysj.

chrissieste

28.09.2016 kl. 22:27
Henriette Celin: Ja det hadde hun :( Er folk som henne som er mest tungt å miste.. Det som var så dumt med det var at han fikk ikke noe straff siden han drepte seg selv etterpå.

Søtmonsen :))

28.09.2016 kl. 22:30
Leste om dette på Facebook ja.. Er så trist når slike ting skjer :/ Så urettferdig..

chrissieste

29.09.2016 kl. 14:39
Søtmonsen ): Ja, hun var en Gamer :(
chrissieste

Jente på 24 år som bor for tiden i Trondheim. bloggen går på litt av hvert. Mine opplevelser, oppskrifter, tips, produkter, erfaringer, interesser og om min hverdag med sykdommen fibromyalgi.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits Steg 4: Legg inn koder for kategori og ar