Taco torsdag

  • 30.09.2016 - 11:15

God morgen dere. I går var jeg på tacokveld til min kjære tante og fremtidige onkel. Kjente det var godt å møte de igjen siden det er lenge siden sist. Fikk koset med dyrene og pratet drit. Bokstavelig talt pratet de om drit under middagen.Jeg og søsteren min var nær på å miste matlysten kan du si haha.Da er jeg på tur til PPT for å få en liten utredning iforhold til skolevansker og slikt så er spent på hva de finner ut. Tok meg over 1 år før jeg kom inn siden voksne blir prioritert sist. Ifølge PPT fikk jeg aldri fullført utredningen, noe som er veldig merkelig. Så dagen blir å gå på det og litt mer husarbeid og forhåpentligvis mer blogging? Skal møte kompisen jeg ikke fikk møtt i går også kommer søsteren på kvelden så blir en full dag :)

Hva skal dere i dag? 
♥C.S 

Henriette Celin

30.09.2016 kl. 12:45
Herlig med taco i uken ^^

Så fine planer du har. Du må kose deg med kompisen din og søsteren din senere i kveld (:

I dag skal jeg og familien dra opp på fjellet for å rive ned gammel og bygge opp ny terrasse. Starter ikke før i morgen da heldigvis, så blir campingvogn kos før den tid ;-P

chrissieste

30.09.2016 kl. 16:42
Henriette Celin: Ja, det var nam :D Sånn ja. Camping er så kos :o

Henriette Celin

02.10.2016 kl. 22:51
SV: Ja, det er det altså :-D
chrissieste

Jente på 24 år som bor for tiden i Trondheim. bloggen går på litt av hvert. Mine opplevelser, oppskrifter, tips, produkter, erfaringer, interesser og om min hverdag med sykdommen fibromyalgi.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits Steg 4: Legg inn koder for kategori og ar