Ny halloweenbrus?

  • 05.10.2016 - 20:20

Jeg var innom coop extra idag og kom over denne brusen. Med smak av blodappelsin så da følte jeg at jeg måtte nesten prøve den. For flere år siden solgte de en jus i butikken som var av blodappelsin og den var jo supergod. Vet ikke om dere husker den? Jeg har jo glemt hvordan blodappelsin smaker så da fristet det på en måte å smake det igjen da og for å være helt ærlig så vet jeg ikke hva jeg syns. Det var en god smak, men kanskje litt rart med kullsyre? Det er iallefall en tilvenning.

Ble pizza på meg idag. Jeg som ikke er så fan av grandiosa synes denne er kjempegod. Vet ikke om jeg skal tro på alt som står her, men 600 kalorier i en hel pizza er jo ikke så mye da. Det er jo det inntaket man trenger i et middagsmåltid. Eneste er at denne pizzaen holder bare til 1 person siden det ikke er like mye mat i denne som det er i de andre. Anbefales!

Har du smakt noen av disse?
♥C.S

Lilli

05.10.2016 kl. 22:27
Ikke smakt noen av de nei, men så den halloween brusen i går, spennende. Hehe.

chrissieste

05.10.2016 kl. 22:29
Lilli: Ah, vet ikke om du kunne likt den. Jeg synes den var drikkelig, men ikke noe særlig hehe.

Søtmonsen :))

05.10.2016 kl. 23:43
Husker den lilla halloween brusen på flaske :D Hehe.

chrissieste

05.10.2016 kl. 23:43
Søtmonsen ): Ja, den var god! Den la jeg ut bilde av i et av mine forrige innlegg vet jeg :3
chrissieste

Jente på 24 år som bor for tiden i Trondheim. bloggen går på litt av hvert. Mine opplevelser, oppskrifter, tips, produkter, erfaringer, interesser og om min hverdag med sykdommen fibromyalgi.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits Steg 4: Legg inn koder for kategori og ar