It's friday

  • 07.10.2016 - 17:21

Nå er helgen her og dere vet hva det betyr? Unnskyldninger for å spise seg feit på god mat og godteri og ikke minst feste for de som er glad i det. Jeg skal det faktisk i morgen og det begynner å bli noen uker siden sist. Det har vært lite alkohol inni bildet for tiden og det føles faktisk godt. Jeg slipper den hangover dagen de fleste har og føler meg merkelig nok fornuftig. Nå for tiden drikker jeg bare i spesielle anledninger som f.eks i morgen så er det oktoberfest og det er første gangen jeg skal på noe sånt så det blir spennende. Eneste som suger HARDT er at kostymet mitt har enda ikke kommet og det skulle ha vært her for noen dager siden... Jeg føler meg utrolig lei meg pga jeg drømte her om dagen at det ikke kom :(

Processed with VSCO with c1 preset

Ellers har dagen startet med en PPT time og nå er jeg endelig ferdig med diverse tester så nå er det bare å vente på resultatet om hvor "smart" jeg egentlig er haha. Jeg føler egentlig ikke at det har gått helt min vei idag og jeg håper det virkelig forandrer seg og at humøret ikke blir totalt ødelagt pga alle de små bagatellene som driver å tråkke på meg. Det er en fin dag ute og da skal man være glad! 

Tror det blir avslapning idag og full fest imorgen. Gruer meg allerede til søndag.... huff

Hva slags planer har dere i helgen? :)
♥C.S

Alexandra Emilie

07.10.2016 kl. 18:27
Elsker å bruke unnskyldningen for å spise godteri i helgene, i dag skal jeg på kino, og mer har jeg ikke planlagt. får håpe du får en kjempe fin helg <3

chrissieste

07.10.2016 kl. 20:30
Alexandra Emilie: Så kos! Hvilken film? :D Samme til deg <3

lisarorvik

07.10.2016 kl. 18:40
Så koslig, kjempe fint bilde :) (Har foresten en stor giveaway konkurranse på min blogg, det du kan vinne mange fine premier. Bli gjerne med)

chrissieste

07.10.2016 kl. 20:31
lisarorvik: Takk :) Ouh, skal sjekke ut!

Søtmonsen :))

07.10.2016 kl. 23:23
Reiser hjem igjen i morgen :) Men vi har kost oss mye med godsaker for å si det sånn xD Du får kose deg <3

chrissieste

08.10.2016 kl. 03:05
Søtmonsen ): Haha,det er bra! Takk snuppa :D
chrissieste

Jente på 24 år som bor for tiden i Trondheim. bloggen går på litt av hvert. Mine opplevelser, oppskrifter, tips, produkter, erfaringer, interesser og om min hverdag med sykdommen fibromyalgi.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits Steg 4: Legg inn koder for kategori og ar