Morsomt tips fra meg

  • 07.10.2016 - 22:53

Nå skal dere høre. Noen av dere vet sikkert hvordan det er å skal lage mat også er dere alene og ingen er der til å hjelpe med å åpne korken til et saus glass eller noe lignende? Vell, Jeg skulle lage meg sånn kinesisk szechuan fra toro og da er det jo sånn at det er et glass med sursøt saus oppi sant? Jeg har aldri hatt problemer med å åpne det glasset før, men denne gangen ville det jammen ikke opp! Så dette var det jeg gjorde. Normalt sett bruker jeg å ta glasset og holde korken under varmt vann fra krana og deretter bruke en tørr klut for å åpne korken, men denne gangen gikk det ikke! Jeg satt med ned på golvet og prøvde for harde livet og skru opp den korka der, men jeg fikk det ikke til. Til slutt prøvde jeg å tenke litt "smart" med å prøve å tenke at kanskje jeg trenger noe for å gjøre det litt glattere under korken. Så det jeg gjorde var å ta oppvasksåpe på glasset og holdt glasset opp ned sånn at såpen rant nedover sånn at det på en måte skulle nå seg under korken da også prøvde jeg det med å ta det under varm vannet på nytt og VIPS var det oppe! Merkelig nok fungerte dette haha. Jeg ble liksom litt "stolt" av meg selv. Fant ut egne løsninger, men ja... Det er iallefall et komisk tips jeg kan komme med for dere som sliter med å åpne noe lignende. Normalt sett skal det holde med å ta korken (uansett hva det er) under varmt vann. Bare jeg som var litt uheldig denne gangen.

Ha en fin kveld videre :D
♥C.S

07.10.2016 kl. 23:09
Det var smart tenkt;)Maten ser veldig god ut.;)

chrissieste

08.10.2016 kl. 03:05
Anonym: Hehe takk :)

lisarorvik

07.10.2016 kl. 23:41
Kjempe smart. Så utrolg godt ut :) (Har foresten en stor giveaway konkurranse på min blogg, det du kan vinne mange fine premier. Bli gjerne med)

chrissieste

08.10.2016 kl. 03:06
lisarorvik: Hehe, takk :) Skal som sagt sjekke det ut! Haha

Søtmonsen :))

07.10.2016 kl. 23:42
Jeg bruker å gi lokkanten et kakk i border :) Men ikke glasset eller noe slik at det knuses, men selve lokket :) Så får man også kjøpt slike klyper som åpner alt fra bruskorker til syltetøyglass :D

chrissieste

08.10.2016 kl. 03:07
Søtmonsen ): Skjønner hva du mener :) Uheldigvis suger jeg på sånt xD Ja, ga mamma sånt i julegave i fjor haha.

Søtmonsen :))

08.10.2016 kl. 21:51
Men ville kanskje brukt olje, slik at det ikke kommer såpe i maten ;o Har ikke prøvd dette selv da :) Men burde ha samme effekt ;D

chrissieste

11.10.2016 kl. 17:13
Søtmonsen ): Såpe eller olje, tror begge funker men ja tenkte faktisk på det! x)
chrissieste

Jente på 24 år som bor for tiden i Trondheim. bloggen går på litt av hvert. Mine opplevelser, oppskrifter, tips, produkter, erfaringer, interesser og om min hverdag med sykdommen fibromyalgi.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits Steg 4: Legg inn koder for kategori og ar