Det å forandre seg som person

  • 17.10.2016 - 19:10

Igjennom tider forandrer vi alle oss som person. Rettere sagt, utvikler oss. Vi blir smartere, mer effektive, tenker mer annerledes på ting enn før osv. Vi påvirkes av mennesker rundt oss som danner oss til en type person som kan ha en personlighet som tilsvarer flere typer personligheter. Vi er alltid oss selv, men noen ganger føler kanskje andre at vi ikke lenger er det. Vi kan forandre smak, meninger, utsende, holdningen uten at vi selv kanskje merker noe spesielt av det fordi vi muligens glemmer litt av hvordan vi var tidligere så den vi er idag virker normalt for oss og kanskje ikke like normalt for andre?Noen ganger kjenner jeg meg selv ikke igjen. Tidligere var jeg en veldig pessimistisk person der jeg ikke så noe som helst mening i livet. Jeg var ofte sur, kledde meg i dystre klær og var rett og slett veldig merkelig person. Det er flere ganger jeg kan få noen glimt og lese/se minner som handler om meg før der jeg ikke kjenner meg igjen. Mye av det er noe jeg kanskje aldri kunne funnet på å si eller gjøre idag om jeg hadde tenkt som jeg tenker nå. Venner jeg hadde før passet kanskje til meg som den personen jeg var før, men ikke lenger nå. Det er jo oftest en grunn til at venner sklir ifra hverandre. Det er jo fordi man forandrer seg oftest og går hver sin vei iforhold til karriere og interesser og sånt. Det er også sånn i forhold der man blir sammen som ung og pga utvikling som person sklir man ifra hverandre og vil ulike ting i livet. Forandring er en del av oss vi ikke kan gjøre noe med. All denne forandringer som pågår er det som får oss til å bli den personen vi alltids var ment for å være og om noen ikke liker eller takler det, så er det ingen grunn for å ha dem i livet ditt. Da holder de deg kun tilbake og du skal kunne følge din egen sti uten at noen sier noe på det.

♥C.S


 

Camilla

17.10.2016 kl. 19:39
Kjempe bra skrevet!

chrissieste

17.10.2016 kl. 19:58
Camilla: Tusen takk :))

17.10.2016 kl. 20:13
Veldig bra skrevet :)

chrissieste

17.10.2016 kl. 20:54
Anonym: Takk :)

Søtmonsen :))

17.10.2016 kl. 23:15
Jeg vil liksom ikke si at vi forandrer oss, men at vi vokser og lærer. For alle er vi jo egentlig samme person hele livet, men at vi lærer ting, og vokser av det vi lærer på en måte. Klarer ikke helt å forklare hvordan jeg mener det men :P

chrissieste

18.10.2016 kl. 00:10
Søtmonsen ): Jo, jeg tror vi egentlig mener det samme, men at vi forklarer det på hver vår måte x) mente utvikling som i at vi vokser.

Søtmonsen :))

18.10.2016 kl. 08:45
Hehe, ja sånn ja :D Leste bare forandrer oss xD Så da enset jeg ikke den utviklingen ;o Men da er vi på samme plan da ja xD Går litt fort i svingene noen ganger :P

chrissieste

18.10.2016 kl. 15:32
Søtmonsen ): Haha ja x)
chrissieste

Jente på 24 år som bor for tiden i Trondheim. bloggen går på litt av hvert. Mine opplevelser, oppskrifter, tips, produkter, erfaringer, interesser og om min hverdag med sykdommen fibromyalgi.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits Steg 4: Legg inn koder for kategori og ar