Yesterday

  • 21.10.2016 - 17:37

God helg til dere! Fikk ikke blogget så mye i går som dere ser. Var nemlig borte hele dagen. Startet dagen med en sverige tur med mitt kjære søskenbarn der vi handlet inn litt og spiste lunsj på sibylla før vi tok veien tilbake der jeg måtte bare slenge inn varene i leiligheten og dra direkte til byen med min samboer/bestevenninne der vi skulle på et arrangement i samarbeid med verket festivalen i år :)

Arrangementet besto av 2 bong, 1 billett til konsert på Nordlandsteateret, middagsbuffét og loddtrekning av fine premier. Maten var helt herlig bare så det er sagt. Jeg forelsket meg i pastasalaten som jeg nå vet hvor jeg kan finne den så da får jeg spise den flere ganger senere en gang! Vant dessverre ikke noe premier, men var såå nær at jeg ble nesten lei meg haha. Arrangementet varte i ca 3 timer før vi skulle bevege oss oppover til Nordlandsteateret. Artistene som spilte var fra Tromsø og har vell egentlig nylig begynt å turnere rundt i landet. De var flinke, men vi ville også være med på nattåpent så vi var bare der en halvtime før vi tok veien inn til butikkene i byen. Var på julegave utkikk og fant nok bare 1 gave, men bedre enn ingenting. 

Det var iallefall min dag i går. Var ikke hjemme før 11 tiden på kvelden. 

Hvordan var deres dag i går? :)
♥C.S

Søtmonsen :))

21.10.2016 kl. 19:56
Så koselig da! :D Så jo bare herlig ut ^^

chrissieste

21.10.2016 kl. 22:31
Søtmonsen ): Hehe ja <3
chrissieste

Jente på 24 år som bor for tiden i Trondheim. bloggen går på litt av hvert. Mine opplevelser, oppskrifter, tips, produkter, erfaringer, interesser og om min hverdag med sykdommen fibromyalgi.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits Steg 4: Legg inn koder for kategori og ar