Hvordan forebygge rynker

  • 23.10.2016 - 22:49

Siden det er lenge siden jeg har blogget om tips kunne det være greit å komme med et som kan være greit for de som vil unngå rynker og bli fort "gammel". Siden jeg selv vil unngå dette begynte jeg å søke opp tips som jeg tenkte jeg kunne dele med dere. For ja, hvem vil da ha rynker sier jeg bare?Unngå røyking og alkohol
Røyking skal i følge Austnes redusere blodsirkulasjonen og hudens evne til å reparere seg. Røyking gjør at huden gror dårligere. Alkohol kan også over lengre tid gi rynker. Alkohol kan fremskynde aldringsprosessen nemlig fordi alkohol dehydrerer kroppen.

Spis antioksidanter
Disse stoffene nøytraliserer de ukjente stoffene som er en del av aldringsprosessen. Innholdsrik mat av antioksidanter er f.eks grønnkål, bær, te og krydder. I tillegg skal C-vitamin, E-vitamin, D-vitamin og omega 3 hjelpe på å forebygge.

♥Få nok søvn
. Det parasympatetiske nervesystemet øker blodtilførselen til huden, og lar den reparere seg selv mer effektivt. 

♥Stress mindre
Ditt stressnivå skal ha mye å si for huden din. Blant annet frigir hjernen din økte mengder stresshormonet kortisol som kan gi økt talgdannelse, kviser, og håravfall. Huden blir mer sensitiv av stress som gjør til at huden takler ukjente faktorer dårligere som f.eks sol, kulde, kjemikalier osv.

Dette er tips til hvordan dere kan forebygge rynker uten å må kjøpe spesielle produkter. Det finnes selvfølgelig produkter som antirynkekrem osv som skal kunne forebygge rynker. Andre tipser er å holde huden fuktig med å drikke mye vann og bruke daglig med fuktighetskrem. (Spesielt rundt vinteren) 

Kilder (MinMote.no)

♥C.S 

chrissieste

Jente på 24 år som bor for tiden i Trondheim. bloggen går på litt av hvert. Mine opplevelser, oppskrifter, tips, produkter, erfaringer, interesser og om min hverdag med sykdommen fibromyalgi.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits Steg 4: Legg inn koder for kategori og ar