3 Redigeringsprogram jeg bruker til bildene mine

  • 25.10.2016 - 20:09

Tenkte jeg skulle dele hvilke redigeringsprogram jeg bruker til bildene mine jeg ofte har til bloggen og hva jeg bruker dem til :)


Picmonkey bruker jeg som regel til å justere fargetonene på bildene sånn at de enten ser varme eller kalde ut. Det jeg bruker dette programmet mest til er å beskjære bildene og gjøre dem klarere. Mer detaljert liksom. Programmet finner du på nettet.


VSCO Bruker jeg oftest på naturbilder osv. Jeg liker å få fremkalle fargene i bildene sånn at det ser bedre ut. Det er bare noen få effekter på denne appen. Den finner du på google play eller play butikken på mobilen.


Photo editor er en app jeg bruker nesten hver eneste gang. Det bruker jeg mest til å justere fargetonene på bilder som oftest blir "gul" eller "rød" skjær i som ikke akkurat er det fineste. Jeg hater rødskjær i bilder. Jeg bruker alltids auto tone eller auto contrast. Det gjør ofte bildet litt klarere samtidig. Jevner ut bildet så det blir mer en nøytral farge om dere skjønner. Programmet finner du også på play butikken eller google play.

Så dette er "hemmeligheten" bak bildene mine :) 

Hvilke programmer bruker du?
♥C.S

Victoria Larsen

25.10.2016 kl. 20:24
Bruker av og til picmonkey :) fine programmer!!

chrissieste

26.10.2016 kl. 00:57
Victoria Larsen: Nice ^^ Ja, er det :))

Søtmonsen :))

26.10.2016 kl. 02:35
Så fine tips :D

chrissieste

26.10.2016 kl. 21:11
Søtmonsen ): Takk ^^
chrissieste

Jente på 24 år som bor for tiden i Trondheim. bloggen går på litt av hvert. Mine opplevelser, oppskrifter, tips, produkter, erfaringer, interesser og om min hverdag med sykdommen fibromyalgi.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits Steg 4: Legg inn koder for kategori og ar