Årene går bare ifra meg

  • 28.10.2016 - 20:43

Hei dere, jeg beklager for et sent innlegg, men blogg.no har vært nede en stund i dag så når jeg egentlig skulle blogge fikk jeg ikke meg selv inn engang på bloggen... Noe som irriterte meg grundig, men nok om det. Nå har jeg snart bursdag om ca 1 uke og 1 dag blir jeg faktisk 24 år! Jeg føler årene bare springer ifra meg. Hadde jeg sett for meg denne alderen for 10 år siden hadde jeg sikkert trodd jeg skulle hatt fast jobb, lappen og muligens egen leilighet, men nei... Etter mye feilvalg med utdanning, helseplager og jobbsøking har ikke ting gått som det skulle. Jeg har enda et mål jeg vil nå, men det tar bare litt lengre tid enn det har gjort til de fleste. Mange er til og med i samme båt som meg, men noen ganger føler man seg bare alene om alt rundt seg.Ting går heldigvis fremover for meg. Om ting går som det skal blir jeg nok å flytte etter jul en gang. Da er målet å ha en midlertidig jobb frem til høsten og begynne med skole. Jeg vil helst ha generell studiekompetanse så det er det jeg håper på å få meg sånn at skolegangen videre blir lettere. 

Jeg var forresten på et jobb intervju idag og føler det gikk bra, men denne følelsen som jeg stadig har inni meg om at jeg ikke er god nok kommer stadig frem når jeg minst trenger det,så jeg forventer selvfølgelig det verste, men har et håp om å få jobben. I morgen er det halloween feiring og jeg har enda ikke fått kostymet mitt.. Jeg begynner å overvurdere fraktetiden fra ebay altså! Sinna :( Satser på det kommer i morgen eller så blir det en plan B jeg må gå etter.

Skal dere feire halloween i år? Isåfall, hvilke kostyme? :)
♥C.S

Søtmonsen :))

28.10.2016 kl. 22:45
Håper du får jobben da :D

chrissieste

31.10.2016 kl. 20:10
Søtmonsen ): Me 2 :3
chrissieste

Jente på 24 år som bor for tiden i Trondheim. bloggen går på litt av hvert. Mine opplevelser, oppskrifter, tips, produkter, erfaringer, interesser og om min hverdag med sykdommen fibromyalgi.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits Steg 4: Legg inn koder for kategori og ar