Uken som gikk

  • 31.10.2016 - 16:04

Det er mandag som betyr ny uke og nye muligheter. Denne uken er jeg faktisk spent på. Får svar på om jeg får jobb eller ikke, skal ha en bursdagsfeiring med glamour tema med jentene mine og forhåpentligvis en grei bursdagshelg med både venner og familie. Eneste som mangler er kjæresten, men skal nedover til han til hans bursdag som også er snart så da får man ta det igjen da :) Ble lite trening sist uke så må nok ta det igjen denne uken. Dette er da uken som gikk.

♥Ukens opptur


Jobb intervju og halloween. Halloween er noe jeg aldri kommer til å bli lei av tror jeg. Jeg har en ting for det å kle meg ut og synes halloween tema er ganske kult sånn egentlig. Har jeg hatt masse penger så skulle jeg ha dekorert hele leiligheten på halloween haha.

♦Ukens nedtur


Kjæresten måtte dra og kostymet kom ikke. Dessverre så kom ikke kostymet denne gangen heller tidsnok.. Jeg klarte selvfølgelig å se feil på hvor pakken skulle sendes ifra så jeg trodde det kom fra England når det skulle visst komme fra Kina.. Og fra Kina tar det utrolig langt tid noen ganger. Så da ble det jo backup kostyme jeg måtte bruke. Siden jeg har et avstandsforhold måtte kjæresten dra hjem i helgen. Enten må man være sammen nesten hele tiden eller så kan man ikke være sammen i det hele tatt. Det er utrolig tungt med sånt type forhold, men i lengden blir det såklart forandringer.

♥Ukens låt♥Ukens bilde


Var til mamma tidligere i forrige uke og da så vi gjennom album fra barndommen min. Fant et bilde av meg der jeg var rundt 3 år. Synes øyene mine så litt svarte ut, men søt var jeg vell? heheh. Som dere ser er jeg opprinnelig brunette.

♥Ukens matopplevelse


Mamma sin hjemmelaget pizza er alltids like nam. Hun hadde dessverre kjøpt julebrus så jeg brøt faktisk tradisjonen i år med å vente til bursdagen min :( 

♥Ukens cravings


♥Ukens innkjøp♥Ukens fristelserHvordan var deres uke? :)
C.S

Søtmonsen :))

31.10.2016 kl. 19:43
Søteste da! ;D Hehe. Herlig uke da ^^

chrissieste

31.10.2016 kl. 20:11
Søtmonsen ): Tnå, joda, god uke :33

Janne

01.11.2016 kl. 08:49
Så trist når kjæresten må dra sånn. Har avstandsforhold selv, og det kan være veldig vanskelig, men såå deilig når de kommer tilbake,hihi. Typisk at kostymet ikke kom tidsnok :S Men du ble fin forde! og såå søt som lita :D

chrissieste

01.11.2016 kl. 17:21
Janne: Åja såppass :o Ja, eller vi bruker å bytte på med reisinga da, men er alltids så godt å se hverandre igjen som du sier :) Ja, snakker om penger rett i dass :/ Haha, awh takk da :D
chrissieste

Jente på 24 år som bor for tiden i Trondheim. bloggen går på litt av hvert. Mine opplevelser, oppskrifter, tips, produkter, erfaringer, interesser og om min hverdag med sykdommen fibromyalgi.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits Steg 4: Legg inn koder for kategori og ar