En tåpelig tabbe

  • 01.11.2016 - 18:56

Idag har vi kommet oss til 1. november og snøen har allerede begynt å legge seg smått på bakken. Jeg hadde egentlig et håp om at den ikke skulle det fram til min bursdag så får se om det blir snø på dagen min i år eller ikke. Idag har jeg egentlig hatt en helt grei dag. Jeg har allerede hatt min treningsøkt og bestemte meg for å ha suppe til middag og det er ikke så likt til å være meg. Suppe foretrekker jeg helst hjemmelaget, men denne suppen her kunne man nesten si var like god. Første gangen jeg har prøvd kantarellsuppe så det var ekstra nam siden jeg brukte helmelk oppi :) 

Eneste minuset idag var at jeg våknet opp til en beskjed der det sto at kjæresten min hadde blitt fratatt mobilen sin på flyplassen i værnes. De hadde tatt den før han skulle på flyet til Oslo og sagt han ikke kunne ha den med pga den hadde en fare med å kunne eksplodere. Tydeligvis er dette en ny greie som har blitt en stor sak om, men greia er at når jeg begynte å søke om det på nettet sto det at det var en samsung galaxy NOTE 7 som var farlig og ikke samsung galaxy s7 som da han har. De hadde tatt feil av mobilen, noe som jeg synes virker rart og teit for man burde kunne sjekke ordentlig etter om det er en NOTE eller ikke. Jeg begynte å ringe rundt på flyplassen for å si ifra min mening om det og høre om at den lå der klart til han kom tilbake og det ble skikkelig mye styr rundt det og de fant ikke mobilen hans og ba meg til slutt å ringe SAS, men de fikk jeg aldri kontakt med, så jeg håper for hans del at den ligger der klart til han kommer tilbake fra kurs siden de i tillegg hadde tatt feil og lot han være mobilløs. Tåpelige greier, menmen. 

Hvordan har deres første dag denne måneden vært? :)
♥C.S

01.11.2016 kl. 19:17
De har tatt feil. Det er en samsung note7 som kan eksblodere.Synd at han ble fri for mobil.

chrissieste

01.11.2016 kl. 19:31
Anonym: Er det jeg skrev. Ja, skikkelig teit..

Søtmonsen :))

01.11.2016 kl. 19:36
Kjedelig da ;s

Alexandra Emilie

01.11.2016 kl. 19:59
skikkelig teit, fri for mobil og greier, og i tillegg har de tatt feil...
chrissieste

Jente på 24 år som bor for tiden i Trondheim. bloggen går på litt av hvert. Mine opplevelser, oppskrifter, tips, produkter, erfaringer, interesser og om min hverdag med sykdommen fibromyalgi.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits Steg 4: Legg inn koder for kategori og ar