Viktig med sånne kvelder som dette

  • 02.11.2016 - 15:01

God dag bloggere og lesere. I går kveld valgte jeg å ha en liten kosekveld for meg selv. Jeg synes egentlig stemning har veldig mye å si for humøret. Spesielt nå i mørketiden som nærmer seg fortere og fortere for hver dag som går. Juletiden er alltids kos for det er god stemning sant? Ingen som sier man ikke kan ha god stemning utenom juletiden som jeg hadde i går kveld/natt. Jeg laget meg en kopp te, stekte opp noen rundstykker og hørte på musikk på rommet mitt. Så hjelper det også mye på at man har det ryddig og koselig rundt seg :)I dag har jeg og Roomien min en plan om å prøve å få litt ting på veggene i stuen. Vi har snart bodd her i 1 år og enda ikke fått noe på veggene.. Det er litt deprimerende for det er som jeg nevnte tidligere, viktig å ha det koselig rundt seg. Det er jo mer hjemmekoselig med veggpynt. Det er bare vi som har vært utrolig sløve og ingen av oss er noe Handywoman heller så da blir ting ekstra tungvint og sløvt. Får se hva vi får til idag :)

Hva er deres planer for dagen?
♥C.S

Nana

02.11.2016 kl. 15:18
Fint innlegg og kult bilde😉

chrissieste

02.11.2016 kl. 15:22
Nana: Hehe, takk du :))

Victoria Larsen

02.11.2016 kl. 16:22
så koselig :)

chrissieste

02.11.2016 kl. 21:24
Victoria Larsen: :))

RisRosOgKlaging

02.11.2016 kl. 17:44
Høres så koselig ut. Også er det jo så viktig å slappe av og kose seg ekstra mye av og til!

Jeg skulle også gjerne hatt mer bilder på veggene, men jeg har ikke så mange plasser å henge opp bilder lengre siden de fleste veggene er dekket av skap og sånt :P Jeg fikk mye help av pappa om ikke tror jeg ikke det hadde vært så mye på veggene mine for å si det sånn.

Håper dere får det til, blir fint og ikke så tomt med noe på veggene!

Håper du får en kjempefin kveld
chrissieste

Jente på 24 år som bor for tiden i Trondheim. bloggen går på litt av hvert. Mine opplevelser, oppskrifter, tips, produkter, erfaringer, interesser og om min hverdag med sykdommen fibromyalgi.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits Steg 4: Legg inn koder for kategori og ar