Jeg vurderer video blogging

  • 03.11.2016 - 21:29

Hei dere. I går begynte jeg å tenke på at jeg savner faktisk video blogging. Det er mange år siden sist, men jeg føler jeg kanskje får vist litt mer av meg selv da og gir der litt mer personlig kjennskap til meg som blogger. Jeg vet ikke helt hva dere tenker om dette? Ville dere vært interessert i å se meg på den måten og min hverdag. Se litt hvordan mine dager er og få litt mer underholdning på bloggen eller skal jeg droppe det?Det er forresten 2 dager til bursdagen min så i morgen blir selve feiringen med venninnegjengen. Da blir det glamour tema og forhåpentligvis "a girls night out". Er iallefall planen. Jeg blir faktisk 24, så neste år er det stordag igjen :) Blir en stressdag i morgen. Skal vaske litt, dra til byen en tur, stelle meg og gjøre det klart her. Så blir nok lite blogging i morgen, men skal prøve å få til et innlegg.

Men ja, hva mener dere om det med vlogg?
♥C.S

Søtmonsen :))

04.11.2016 kl. 01:14
Det hadde vært morsomt å se ja :D

Og du må kose deg så mye! :D Og gratulerer på forskudd om jeg ikke rekker bloggen ;) Er så mye som skjer for tida med skole å jobb, så bloggen blir liksom sånn litt nå og litt da ;P

chrissieste

04.11.2016 kl. 14:28
Søtmonsen ): Takk for svar :D Joda, takk <3 Ser den, ikke alltid like enkelt å holde seg oppdatert med alt annet som foregår i livet!

Liv Hege Skaflestad

04.11.2016 kl. 04:30
Spennende! :D

chrissieste

04.11.2016 kl. 14:30
Liv Hege Skaflestad: Hehe :D
chrissieste

Jente på 24 år som bor for tiden i Trondheim. bloggen går på litt av hvert. Mine opplevelser, oppskrifter, tips, produkter, erfaringer, interesser og om min hverdag med sykdommen fibromyalgi.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits Steg 4: Legg inn koder for kategori og ar