En bedre hjemfølelse

  • 04.11.2016 - 14:24

Nå har vi endelig fått litt ting på veggene! Det er faktisk helt utrolig at så lite kan gjøre en så stor forskjell. Man føler seg automatisk mye mer hjemme når man har begynt å fått det koselig rundt seg. Det var jammen på tide, vi hadde sikkert ikke klart det uten gogutten til Roomien min :) Han som burde få mesteparten av æren for all jobben. Nå begynner man kanskje å se at det er noen jenter som bor her? hehe

Nå har jeg vært i byen og hentet pakker som inneholder gaver til både jul og bursdagen til folk, ordnet klart alkohol til ikveld, fikset meg big bite til middag og hentet kinobillettene til den store kinodagen i morgen som tilfeldigvis er på min bursdag i år så det er jo kos :) For de som ikke vet hva "den store kinodagen" er så er det en dag kinoen holder et eget arrangement med både frokost, premier og har billetter til kun halv pris. 

Nå skal jeg gå å gjøre meg klar til bursdagsfesten min i kveld. Kos dere masse :)
C.S

04.11.2016 kl. 16:01
Det ble kjempefint hos deg:)kos deg ikveld og gratulerer med dagen i morgen :)

chrissieste

06.11.2016 kl. 23:03
Anonym: Tusen takk :)

Søtmonsen :))

04.11.2016 kl. 16:47
Haha, tror jeg skal legge meg.. Leste "endelig fått litt trening på veggene".. xD Jeg bare what? xD

Men ja, kjempe fine TING! :D Tihi

chrissieste

06.11.2016 kl. 23:03
Søtmonsen ): Omg haha xD
chrissieste

Jente på 24 år som bor for tiden i Trondheim. bloggen går på litt av hvert. Mine opplevelser, oppskrifter, tips, produkter, erfaringer, interesser og om min hverdag med sykdommen fibromyalgi.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits Steg 4: Legg inn koder for kategori og ar