Birthday weekend

  • 06.11.2016 - 22:52


Hei dere! Håper dere har hatt en fin helg. Det har iallefall jeg hatt :) Ble en hel helg med bursdag så derfor har det ikke blitt noe blogging. Fredagen var det fult kjør med bursdagsfest der jeg hadde en jentekveld med drikkeleker og bursdagsquiz som også ble om til en drikkelek haha. Etterhvert dro flesteparten av oss ut på byen og fortsatte festen der. Flere bilder kommer senere!

Lørdagen (på selve dagen min)gikk for det meste ut på å slappe av i sengen og opprydding av dagen før. Formen var ikke helt på topp, men jeg fikk til å fungere! Ryddet, laget meg selv middag, sminket meg og dro på kino med en god venninne. Vi så filmen Doctor strange som jeg anbefaler forresten! Dritkule effekter :) Gavene jeg fikk ble jeg utrolig glad for. Fikk Zelda sekk fra den ene venninna og et zelda krus + et kino gavekort fra den andre. Så fikk jeg et spill jeg har lenge ønsket meg som nylig har kommet ut til ps4 fra godeste kjæresten. Her får dere se litt av hvor "geek" jeg egentlig er bakom bloggen haha (A)


Så var det dagen idag som da er søndag som gikk ut på rydding, bake og ordne til familieselskap som jeg hadde et lite av. Hadde over noen tanter, et par søskenbarn, bestemoren min, søsteren min, moren min og hun jeg bor sammen med. Jeg baket kun muffins så moren min og bestemoren min hadde meg seg alt det andre omtrent. Var et koselig selskap, men jeg har ikke spist noe mat idag så det ble alt for mektig for meg med kun sukker.. Nå er det kun det jeg har lyst på så vurderer å lage meg noe mat.

Hvordan var deres helg? :)
♥C.S

Søtmonsen :))

06.11.2016 kl. 23:00
OMG! ;o Super heldige deg da! :D Gratulerer med overstått ^^ Ser du har kost deg ja :D

chrissieste

06.11.2016 kl. 23:08
Søtmonsen ): Haha :D Tusen takk ^^

lisarorvik

06.11.2016 kl. 23:00
Så utrolig koselig :) (Har forresten ukens blogg, bli gjerne med)

Victoria Larsen

06.11.2016 kl. 23:16
Så koselig! :)

chrissieste

11.11.2016 kl. 18:48
Victoria Larsen: Hehe :D
chrissieste

Jente på 24 år som bor for tiden i Trondheim. bloggen går på litt av hvert. Mine opplevelser, oppskrifter, tips, produkter, erfaringer, interesser og om min hverdag med sykdommen fibromyalgi.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits Steg 4: Legg inn koder for kategori og ar