Uken som gikk

  • 07.11.2016 - 18:48

Da var det mandag igjen og jeg sitter under et pledd med kvinnelige smerter og føler at universet hater meg idag haha. Bare 1 dag til jeg reiser nedover til kjæresten så dette var ikke akkurat det jeg ønsket meg så man kan si det er en liten dårlig start på uken, men forhåpentligvis ødelegger det ikke hele uken. Det er blitt utrolig kaldt ute merker jeg siden det ikke holder med vanlig ovn varme lenger. Man må nesten kle seg godt eller ha et pledd rundt seg for å ikke fryse... Uff. Her er iallefall uken som gikk!

♥Ukens opptur

Dekorering og bursdagsfeiring. Jeg må si at ukens opptur definitivt var å få opp ting på veggene som vi lenge har egentlig ventet på skulle bli gjort og det var en utrolig god følelse. Så var det i tillegg bursdagsfeiringene jeg hadde i helgen med både venner og familier og ikke minst gavene jeg fikk :)

♦Ukens nedtur
Hangoveren på selve bursdagen min. Det gikk litt utover dagen og jeg fikk ikke helt koset meg like mye som jeg hadde håpet på, men neste år slipper jeg nok unna det som skjedde i år haha.

♥Ukens låt
♥Ukens bilde♥Ukens matopplevelse


Kantarellsuppen. Jeg lagde lite avansert mat denne uken. Dette var merkelig nok den beste matopplevelsen denne uken. Den smakte så og si hjemmelaget og jeg kunne faktisk spist meg ihjel på denne suppen. Kjøpte den i Sverige og skal nok skaffe den flere gang!

♥Ukens cravings


Chai te. Jeg har elsket denne teen veldig lenge. Det finnes forskjellige chai te, men så langt er denne en av de beste..Dette er veldig greit å drikke når man føler for noe godt å drikke. Elsker den enda mer til ost og kjeks kvelder.

♥Ukens innkjøp


Maaaaaaaaaaaat. Denne uken ble det mest fokus på mat. Kjøpte inn til flere dager enn å kjøpe inn hver dag. Det er noe jeg vil anbefale for å ha mer oversikt over pengene man bruker, spesielt til mat som er noe som sluker penger sånn egentlig.

♥Ukens fristelserHvordan var deres uke? :)
C.S
chrissieste

Jente på 24 år som bor for tiden i Trondheim. bloggen går på litt av hvert. Mine opplevelser, oppskrifter, tips, produkter, erfaringer, interesser og om min hverdag med sykdommen fibromyalgi.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits Steg 4: Legg inn koder for kategori og ar