Tilbake i Trondheim by

  • 10.11.2016 - 19:54

Da var jeg i Trondheim igjen. Det føles godt å være her. Trives med både byen og kjæresten så det er et stort pluss for meg med begge deler. Ble dessverre ikke noe blogging i går siden jeg ble for opptatt med å gjøre dagen til kjæresten så bra som jeg fikk til. Startet med at han åpnet sin gave fra meg (som han heldigvis ble glad for) Phew, det er skikkelig vanskelig å finne ut hva den første gaven til noen man nylig har blitt sammen med skal være. Spesielt når de aldri kan gi noen hint på hva de kunne likt annet enn sokker, middag og sex haha. Man vil jo helst gi noe annet utenom. Senere dro vi ut for å spise på en restaurant han ønsket å vise meg. Det var kjempegod service. Fikk gratis forrett og god middag. Prisene var heller ikke så ille.


Ble bowling etterpå, og som dere ser tapte jeg heheh... Fant ut at han er veldig flink i spill som krever aktivitet (Noe jeg skulle visst på forhånd). Siden han vant over meg i både bowling, billiard og air hockey. Jeg er en dårlig taper da, men det er tydeligvis han også så dere kan tenke dere hvordan det var. Begge like konkurranse innstilt. Eller kjøpte vi bare inn litt snop og dro hjem og så en film og slappet av resten av kvelden. Følte at bloggingen kunne vente en dag siden han hadde bursdag :)

Nå skal jeg ta meg en tur til byen. Hva slags planer har dere ikveld? :)
♥C.S

chrissieste

Jente på 24 år som bor for tiden i Trondheim. bloggen går på litt av hvert. Mine opplevelser, oppskrifter, tips, produkter, erfaringer, interesser og om min hverdag med sykdommen fibromyalgi.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits Steg 4: Legg inn koder for kategori og ar