Uken som gikk

  • 14.11.2016 - 21:47

Hei dere. Håper dere har hatt en fin dag så langt. Jeg har for ikke så lenge siden vært i trondheim sentrum på en liten bytur med en venninne. Skaffet noen få ting som jeg manglet ut av sminke og skaffet bursdagsgave til mamma som har bursdag idag. Siden jeg ikke er hjemme akkurat nå kunne jeg ikke delta på det lille selskapet hennes, men skal gjøre det opp igjen med å tilbringe en lang dag med henne når jeg kommer hjem :) Ooooog beklager for lite blogging den siste uken, men noen ganger vet jeg rett og slett ikke hva jeg skal blogge om. Inspirasjonen har dødd litt i det siste! Men den kommer nok tilbake med tiden.

♥Ukens oppturTrondheimsturen. Det var garantert turen til Trondheim for å møte han her. Føltes godt å kunne tilbringe tid sammen med han på selve bursdagen hans. Siden vi bor flere mil ifra hverandre så blir tiden med han enda mer verdifull.


♦Ukens nedtur
P-M-S. Det må være den største nedturen denne uken. Å få mensen rett før man skal dra nedover til kjæresten.. Det er ikke koselig i det hele tatt. Regner med dere skjønner greia jenter?

♥Ukens låt
♥Ukens bilde♥Ukens matopplevelse


The ultimate burger. Egon hadde en av de beste burgerene jeg har smakt. Løkringene var kjempegod og jeg er ikke engang glad i løkringer. Alt i sin helhet smakte utrolig godt. Anbefales :)

♥Ukens cravings


Julebrus! Denne uken har jeg drukket mye julebrus. Det er jo en type brus som ikke varer så lenge. De kommer i oktober og går bort igjen rundt januar. Noen ganger varer de jo lengre, men det er ikke meningen man skal drikke seg ihjel på dette. Denne uken har det vært litt mer spesielt, men blir nok å hakke ned på brusdrikkingen fremover ja.

♥Ukens fristelser


Pikachu kake! Denne frista veldig. Så den mens vi var innom bakeriet. En sånn kake fikk jeg lyst på :D

Det var iallefall litt av min uke. Hvordan var din? :)
♥C.S

Søtmonsen :))

14.11.2016 kl. 23:32
Så fin uke <3

chrissieste

15.11.2016 kl. 16:55
Søtmonsen ): Joda ^^

Camilla

15.11.2016 kl. 08:59
Fin uke !:D

chrissieste

15.11.2016 kl. 16:55
Camilla: :D
chrissieste

Jente på 24 år som bor for tiden i Trondheim. bloggen går på litt av hvert. Mine opplevelser, oppskrifter, tips, produkter, erfaringer, interesser og om min hverdag med sykdommen fibromyalgi.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits Steg 4: Legg inn koder for kategori og ar