Nå er julen snart her

  • 15.11.2016 - 17:15

God ettermiddag til dere. Håper dere hadde en fin start på dagen, jeg derimot kunne hatt bedre. Fikk vite idag at jeg ikke fikk jobben jeg søkte på. Jeg hadde vell egentlig på magefølelsen at jeg ikke fikk den, men hadde enda dette lille håpet etter å vært på intervju og hadde folk som oppmuntret situasjonen. Nå fikk jeg iallefall et klart svar da så nå er det bare å holde øyene på ekstra utkikk etter noe annet.


Nå er julen her snart da :) Den begynner å vise seg mer og mer rundt på senter, i butikker og ute i gatene. Som regel får jeg ikke julestemning før desember. Jeg klarer merkelig nok ikke å få den stemningen før da, Noe som egentlig ikke gjør meg noe. Jeg kjenner iallefall at jeg begynner å glede meg. Det eneste jeg syns er styr med julen er alt av innkjøp av både julegaver og det man skal ha til jul. Det er både dyrt og krever en del tid. I de siste årene har jeg begynt med gavene 2 måneder før jul enn å begynne i siste liten som de fleste noen gang gjør. Nå er jeg ferdig med halvparten allerede og det føles godt!

Flere som gleder seg til jul? :)
♥C.S

Søtmonsen :))

15.11.2016 kl. 22:40
Så synd å høre ;/ Bedre lykke neste gang <3

Gleder meg masse til jul jeg og :D

chrissieste

16.11.2016 kl. 00:24
Søtmonsen ): Takk <3 Hehe ja, tror vi er noen av de som gleder oss mest haha :D
chrissieste

Jente på 24 år som bor for tiden i Trondheim. bloggen går på litt av hvert. Mine opplevelser, oppskrifter, tips, produkter, erfaringer, interesser og om min hverdag med sykdommen fibromyalgi.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits Steg 4: Legg inn koder for kategori og ar