Redd for å vise hvem jeg egentlig er

  • 17.11.2016 - 18:47

Noe jeg har tenkt over i lengre tid er at jeg ikke føler jeg er meg selv 100% og det er veldig få jeg er det rundt. Jeg vet jo at de fleste ikke er seg selv 100% rundt alle, men de viser mye av seg selv uansett. De deler sine meninger, gjør handlinger de føler for og lar sine indre ønsker komme fram. Er det noe de vil så er det ofte det kommer i lys. Jeg er mer tilbaketrukken enn de fleste føler jeg. Det er såå mange ganger jeg bare har lyst å si noe og jeg har ordene i munnen, men de kommer ikke ut. Det var alltids sånn da jeg gikk skole og mens jeg har vært rundt store mengder med folk.Jeg føler jeg har blitt bedre nå i noen tilfeller, men det er likevel mye av denne jenta som ønsker å vise mer av seg, men gjør det ikke.


Den sosiale angsten ligger der enda.  Det er noe jeg har slitet med i flere år nå. Jeg tror jo selvfølgelig at mye av det kan ha påvirket personligheten min. Det går jo ut på å unngå ubehagelige sosiale situasjoner. Jeg slet veldig mye med sosial angst tidligere der jeg slet med å være offentlig alene, slet med å være på skolen og være i større mengder med folk. Mye av den angsten har jeg jobbet med og jeg kan trygt si at jeg er mye bedre idag, men den angsten ligger der enda. Jeg merker også at hvis jeg vil dele noe offentlig som er veldig personlig for meg så sliter jeg selv med å publisere det. Det er merkelig nok lettere å uttrykke seg med ord og jeg presser meg selv for å bli bedre. Jeg frykter veldig tanken på å bli dømt og kritisert. Jeg er veldig dårlig på å ta imot dårlig kritikk og det at jeg ikke deler så mye av mine tanker er stort sett fordi jeg er redd for responsen jeg får tilbake. Dette er en måte jeg beskytter meg selv på, men samtidig holder det så mye av meg igjen. Samme når det gjelder handlinger.

Noen som kjenner seg igjen?
♥C.S

 

Linda Taylor

17.11.2016 kl. 18:56
Ha en fin kveld <3

17.11.2016 kl. 19:03
Hei. Jeg holder motivasjons foredrag gjennom snapchat på engelsk og norsk. www.universe.com/apositiveday
chrissieste

Jente på 24 år som bor for tiden i Trondheim. bloggen går på litt av hvert. Mine opplevelser, oppskrifter, tips, produkter, erfaringer, interesser og om min hverdag med sykdommen fibromyalgi.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits Steg 4: Legg inn koder for kategori og ar