Date night

  • 18.11.2016 - 18:15

I går var jeg på filmen "fabeldyrene og hvor de er å finne" som er en ny film av J.K Rowlings som er skaperen av Harry Potter. Jeg er veldig glad i Harry Potter filmene, så da fikk jeg lyst å gi denne filmen en sjanse så da ble det kino date med kjæresten. Denne filmen handler om tiden før Harry Potter og har egentlig en helt annen handling. Det er mer en film om magiske dyr og om de magiske og de ikke-magiske menneskene. Synes filmen var helt grei, hadde egentlig forventet litt mer, men det var gode effekter i filmen. Jeg bare synes handlingen ikke var så veldig bra. Jeg er veldig kresen da så jeg vil gi denne filmen en 3 eller 4 i terningkast.


Disse var utrolige gode! Passelig mengde var det også. Anbefales til de som er glad i popkorn og sjokolade.
Vi var å så filmen i kongens sal. Dette er første gangen jeg har vært i en sånn type kinosal. Den var liten med stor skjerm og de var sånn at man kunne ha 2 stoler sammen med bord imellom setene. I tillegg var det sånn benk plassert i hjørnet av kinosalen der de serverte vann, kaffe, kakao og sukkertøy. Så da ble de kakao på oss også haha. Tror dette er noe jeg kunne gjort flere ganger :)

Har dere sett filmen? Hva synes dere isåfall?
♥C.S

Søtmonsen :))

18.11.2016 kl. 19:54
Har veldig lyst til å se den :D Er jo så glad i Harry Potter, og er veldig forventningsfull til denne ;D

chrissieste

19.11.2016 kl. 01:45
Søtmonsen ): Uff, jeg vet ikke om du burde være det altså x) Men så kan det jo hende du er mindre kresen enn meg da!
chrissieste

Jente på 24 år som bor for tiden i Trondheim. bloggen går på litt av hvert. Mine opplevelser, oppskrifter, tips, produkter, erfaringer, interesser og om min hverdag med sykdommen fibromyalgi.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits Steg 4: Legg inn koder for kategori og ar