Hårstiler for deg med langt hår

  • 20.11.2016 - 21:00

Mange med langt hår føler at de blir så lei av håret sitt fordi de vet ikke hva de skal gjøre med det. Det er utrolig masse du kan gjøre med håret ditt om du virkelig går inn for det! Det å ha langt hår er faktisk noe av det fineste. Det å kunne forme det til det man selv ønsker. Nedenfor har du noen eksempler på hva du kan gjøre med håret ditt :)


[Bildene er tatt fra google]

Det er også masse du kan gjøre med hår som er litt lengre ned for skuldrene. Mye av disse hårstilene krever ikke så veldig langt hår engang. Så lenge det er langt nok til å flettes osv så skal de fleste hårstilene funke! Jeg anbefaler hair tutorials på youtube blant annet. En jeg liker å følge og få idèer ifra er en youtube kjendis (hairstyler) som kaller seg selv for Lilith Moon. Hennes kanal kan du finne HER.


Håper du finner noen ideèr for håret ditt :)
♥​C.S

 

Søtmonsen :))

21.11.2016 kl. 00:03
Så fine :D Elsker sånne fletter og slikt :D Er bare ikke noe flink med det, verken på meg selv eller andre xD

chrissieste

22.11.2016 kl. 20:16
Søtmonsen ): Ja, jeg også :D Jeg skal bli flinkere på det med hårstiler fremover! Det er så morsomt å kan gjøre noe annet enn å ha det i samme frisyre hele tiden og bare være alt for lik seg selv på en måte x)

Charlene N. Nedrum

21.11.2016 kl. 09:57
kjempefin inspo :D

chrissieste

22.11.2016 kl. 20:17
Charlene N. Nedrum: Tusen takk ^^
chrissieste

Jente på 24 år som bor for tiden i Trondheim. bloggen går på litt av hvert. Mine opplevelser, oppskrifter, tips, produkter, erfaringer, interesser og om min hverdag med sykdommen fibromyalgi.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits Steg 4: Legg inn koder for kategori og ar