Uken som gikk

  • 22.11.2016 - 20:00

God kveld alle sammen. Håper uken deres har startet greit. Dette innlegget skulle egentlig komme i går, men ble borte mesteparten av dagen og når jeg kom hjem synes jeg det ble litt for sent å blogge så derfor ble dette innlegget lagt ut idag. Uken for min del har startet helt fint.. Eneste er at døgnrytmen min begynner å bli litt dårlig igjen. Synes det blir så fort mørkt ute, noe som gjør det litt deprimerende. Fikk nylig vite at jeg mangler D-vitamin igjen... Tror jeg virkelig må ta overdose av det snart siden jeg tar vitaminer, men det ser ikke ut til å hjelpe. Skulle forresten ta HPV vaksinen idag, men det var tomt så jeg får ikke tatt den før jeg blir ringt opp. Det går tydeligvis rykter om at man kan bli steril av den? Jeg spurte de som tar sprøyten idag og de sa at hvis det var sant har de aldri tilbydd å gitt den sprøyten til noen.

♥Ukens opptur

Kinodaten. Endelig fikk jeg dratt på kino igjen med kjæresten. Det har alltids vært hindringer for at vi kunne dra på kino sammen så det gjorde meg veldig glad at jeg fikk endelig gjort det med han igjen.

♦Ukens nedtur

Den dårlige nyheten. Fikk vite at jeg ikke fikk den jobben jeg søkte på og det gjorde meg veldig nedpå.

♥Ukens låt


♥Ukens bilde


♥Ukens matopplevelse


♥Ukens cravings

Bacon. I den siste uken har det vært mye bacon behov av en eller annen grunn. Må nesten prøve å roe litt ned på bacon spisingen hehe...

♥Ukens innkjøp

Bryn, ansikt og øyne. Trengte påfyll av foundation og mascara. Jeg liker denne mascaraen veldig godt, men liker å variere.. Prøvde Nyx sin foundation og kan trygt si at den dekker mye, men anbefaler å contoure og highlighte ansiktet etter å brukt denne siden den er veldig gul i tonen og det ser bare rart ut hvis man ikke skyggelegger og legger litt lyse toner i huden etterpå.

Det var iallefall min uke. Hvordan var deres? :)
♥C.S

Victoria Larsen

22.11.2016 kl. 20:15
Fin oppsummering av din uke :)

chrissieste

22.11.2016 kl. 20:17
Victoria Larsen: Hehe, takk ^^

Søtmonsen :))

22.11.2016 kl. 23:12
Fin uke da ^^ Ser veldig koselig ut ihvertfall :D

chrissieste

22.11.2016 kl. 23:21
Søtmonsen ): Alt utenom den negative nyheten var fint ^^

Søtmonsen :))

22.11.2016 kl. 23:23
Ja, den er jo kjip, men har troen på deg jeg! ;D

chrissieste

22.11.2016 kl. 23:24
Søtmonsen ): Takk <3 Hjelper på :))
chrissieste

Jente på 24 år som bor for tiden i Trondheim. bloggen går på litt av hvert. Mine opplevelser, oppskrifter, tips, produkter, erfaringer, interesser og om min hverdag med sykdommen fibromyalgi.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits Steg 4: Legg inn koder for kategori og ar