Lazy days

  • 23.11.2016 - 20:19

I de siste dagene har jeg følt meg veldig sliten og umotivert. Har egentlig ikke hatt noe spesielt motivasjon til å blogge og heller ikke å trene. Har så og si bare sperret meg selv inne. Jeg tror mye av dette kommer av at mørketiden har kommet og i tillegg har den påvirket døgnrytmen min. Jeg føler det er vanskelig å skille dag og natt. Jeg vet innerst inne at dette bare er en periode, men det er iallefall sånn det er for meg akkurat nå.


Ting får jeg gjort uansett. Har faktisk fått til å trene rundt 10 minutter idag så det er jo en start. Den verste delen er å begynne igjen etter en stund uten trening, men jeg burde virkelig bli flinkere på å holde på rutinen. Er bare litt vanskelig av og til. Husarbeid for jeg også gjort, men det er fordi at jeg føler meg enda mer rotete i hode når det er rotete rundt meg. Så ble det en enkel middag idag. For meg er dette enkelt og for andre er dette normalt. Jeg liker egentlig å lage mer avansert og variert mat, men noen ganger blir det dager med litt mer sånn kjedelig mat.

Takler dere mørketiden bedre enn meg?
♥C.S

 

Søtmonsen :))

23.11.2016 kl. 22:51
Huff ja x.x
chrissieste

Jente på 24 år som bor for tiden i Trondheim. bloggen går på litt av hvert. Mine opplevelser, oppskrifter, tips, produkter, erfaringer, interesser og om min hverdag med sykdommen fibromyalgi.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits Steg 4: Legg inn koder for kategori og ar