Makeup Mekka favoritter

  • 23.11.2016 - 22:05

Som de fleste vet er Makeup Mekka et kjent sminkemerke som er kjent for å være billig MEN bra. Alle sminkemerker har oftest noe de er best på. Det kan være foundation, lip stick, mascara, dip liner, eyeshadow osv. Jeg har så langt testet ut mesteparten av det Makeup Mekka har å tilby ut av sminke og det jeg kan si jeg liker best er Contour paletten deres.

Jeg har både krem og pudder contour palette og jeg liker best pudderet til å contoure alt utenom nesen for den bruker jeg krem paletten på. Ut av hightlight liker jeg best krem paletten. For de meg rød tone i huden sånn som meg bør styre unna de fargene med rød tone i. For at det skal dekke godt på dere med rød tone i huden burde dere forholde dere til de nøytrale fargene eller de med gul tone i. Da har jeg fått delt mine meninger om dette sminkemerket iallefall! Så dette er mine favoritter.

Hvilke favoritter har dere fra Makeup mekka? :)
♥C.S

Dessverre så kan jeg lite og ingenting av sminke, men håper virkelig å lære meg etterhvert. Pakken som kom fra MakeupMekka inneholdt blandt annet contouren på bildet :)

Ta deg gjerne en tur innom min blogg også :) <3

chrissieste

24.11.2016 kl. 17:26
Hanne Jacobsen: Det kunne jeg heller ikke for litt siden, men har en søster er veldig oppi det med sminke så lærer en del av hun og i tillegg på fifty shades of makeup siden på facebook + makeup tutorials :)

Victoria Larsen

24.11.2016 kl. 00:04
En øyenskygge i tillegg til de du har nevnt :)

chrissieste

24.11.2016 kl. 17:27
Victoria Larsen: Den paletten eller bare en sort øyenskygge? Den paletten liker jeg også, bare syns at den drypper litt :)
chrissieste

Jente på 24 år som bor for tiden i Trondheim. bloggen går på litt av hvert. Mine opplevelser, oppskrifter, tips, produkter, erfaringer, interesser og om min hverdag med sykdommen fibromyalgi.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits Steg 4: Legg inn koder for kategori og ar