Uken som gikk

  • 28.11.2016 - 17:26

God ettermiddag kjære lesere. Håper uken deres har startet med en fin start. Jeg våknet opp med at jeg lå alene siden kjæresten dro i mårrest. Alltids like trist når han drar, men sånn er det med avstandsforhold. Heldigvis blir det ikke sånn mye lengre nå. Jeg har heller ikke vært noe flink med blogging i helgen. Det har egentlig ikke blitt tid til det. Fikk besøk, vasket leiligheten, ommøblerte, var i byen en tur, pyntet til advent, lagde mat og alt annet man gjør utenom som å dusje, spise, se film, sove. U name it. Det har gått så fort i helgen at jeg føler den bare kom og gikk igjen. Nå er iallefall jeg igang igjen og håper denne uken blir noe mer ut av enn sist uke :)

♥Ukens opptur


Kjærestebesøk og første adventI helgen fikk jeg besøk av kjæresten og nå er vi så og si et steg nærmere julen. Det føltes kos å tenne et lys og faktisk begynne å telle dagene ned til julen. I tillegg fikk jeg ommøblert leiligheten i helgen som jeg blir å vise bilder av senere.

♦Ukens nedtur

Lite produktivt uke. Jeg føler dagene har vært veldig ensformig. Det har ikke vært så mye som har skjedd denne uken som var utenom i helgen.

♥Ukens bilde


♥Ukens matopplevelse

Kyllingfilet surret i bacon med pesto og fløtegratinerte poteterDette er noe jeg sjeldent lager. Prøvde meg på et nytt tilbehør enn det jeg hadde sist. Liker å variere maten noen ganger om det så bare er tilbehøret som er annerledes. Var kjempegodt!

♥Ukens cravings

Grove rundtstykker. Dette er noe jeg spiser til både frokost og kvelds. Er ikke så glad i sånne typiske ting andre liker til frokost osv som brødskive, frokostblanding og yoghurt. Jeg blir dårlig av yoghurt, jeg blir fort lei brød og frokostblanding er noe jeg sjeldent blir mett på og i tillegg tar det lang tid å spise synes jeg. Rundstykker er noe jeg aldri blir lei av derimot så dette er noe som funker for meg i lengden.

♥Ukens innkjøp

Julepynt. Denne uken kom det noen få pakker som jeg har bestilt for en stund siden. Fant mye rart på ebay til en billig penge og siden det er noe som bare blir brukt 1 gang i året har ikke kvaliteten såå veldig mye å si så lenger man tar godt vare på det. 

Hvordan har deres uke vært? :)

♥C.S

Søtmonsen :))

28.11.2016 kl. 19:46
Så koselig da ^^ Hørtes ut som ei fin uke selv om den ikke var så produktiv da ^^ Er jo greit det også :D

chrissieste

29.11.2016 kl. 16:20
Søtmonsen ): Haha, helgen var fin da så :)
chrissieste

Jente på 24 år som bor for tiden i Trondheim. bloggen går på litt av hvert. Mine opplevelser, oppskrifter, tips, produkter, erfaringer, interesser og om min hverdag med sykdommen fibromyalgi.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits Steg 4: Legg inn koder for kategori og ar