Pakke i posten!

  • 30.11.2016 - 18:53

Hei dere, må bare si at idag har jeg følt meg mer produktiv enn de siste dagene. Våknet ikke så sent, sminket meg, spiste frokost, dro til byen med en kompis og fikset en del småting. Var å tittet på julegaver for inspirasjon og nå er det bare noen få gaver jeg er usikre på og det føles godt :) Fikk samtidig ordnet meg julegardiner til jul så mangler egentlig bare juletre og juleløper nå.

SÅ fikk jeg denne pakken i posten da! Er en bursdagsgave fra kjæresten som han bestilte til meg da det var Black Friday. Jeg ANER ikke om denne er bra eller ikke, det finnes jo både bra og dårlige som alt annet ut av rettetang osv så merket har jo en del å si. Jeg vet iallefall at dette skal være mindre skadelig for håret og som i et tidligere innlegg jeg skrev så er dette noe jeg har hatt lyst å teste ut lenge :) Kan hende den ikke retter håret like bra, men litt volum i hår har aldri gjort meg noe. Jeg ser bare rar ut med skikkelig rett hår. 

Har noen av dere testet ut denne typen før?
♥C.S

 

Victoria Larsen

30.11.2016 kl. 19:03
Så heldig! :D

chrissieste

30.11.2016 kl. 19:17
Victoria Larsen: Ja <3

Søtmonsen :))

30.11.2016 kl. 21:58
Har sett en del på de der jeg også :D Du får si ifra om den fungerer ;D

chrissieste

01.12.2016 kl. 01:46
Søtmonsen ): Will do :)
chrissieste

Jente på 24 år som bor for tiden i Trondheim. bloggen går på litt av hvert. Mine opplevelser, oppskrifter, tips, produkter, erfaringer, interesser og om min hverdag med sykdommen fibromyalgi.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits Steg 4: Legg inn koder for kategori og ar