1. desember endelig!

  • 01.12.2016 - 15:28


Nå er det endelig desember! Dette er tiden for at julestemningen skal begynne å kicke inn :) Startet dagen med å åpne adventskalenderen jeg fikk av godeste gutten♥ Julepynten kommer nok etterhvert og alt annet som følger med. Julebaking, julefilmer, julemat, julegavepakking og julemusikken selvfølgelig! Siden jeg er så rar og mister julestemningen veldig fort så liker jeg å drøye det litt mer enn andre. Vil ikke risikere å gå lei av jula før den i det hele tatt har begynt. Det er jo bare kjipt... 


Så sminket søsteren min halve ansiktet mitt i går. Det tok utrolig lang tid og det var bare på halve ansiktet liksom! Hun ville bare vise frem hvor fin jeg kunne ha vært om jeg hadde sminket meg som henne haha. Resultatet ble jo egentlig bedre i virkeligheten enn på bildet. Hadde ikke dagslys og sånt så. Hun klarte iallefall å få brynene mine bra og jeg vil virkelig begynne med fakevipper siden det kler meg bedre.

Hva synes dere? :)
♥C.S

Søtmonsen :))

01.12.2016 kl. 21:11
Du er pen uansett du ^^

chrissieste

01.12.2016 kl. 22:01
Søtmonsen ): Tnå<3

Lea

01.12.2016 kl. 23:14
wow. det var utrolig pent sminket slik som søsteren din gjorde det. men når jeg har sett sminkevideoene dine, har jeg tenkt at du er penest uten sminke! det gjelder vel også her. Hudpleie, vitaminer og drikke rikelig med vann og frisk luft i kinnene er det som gjør folk penest. Jeg har selv har "druknet" litt i presset om at et ansikt er finest konturert og helt fri for nyansevarieringer eller skimmer i huden. Det er jo egentlig absurd, er det ikke? når det kommer tll det at du vil slutte å blogge. Prøv å bli mer kreativt inspirert, blogg for din egen del, legg ut masse bilder du finner på tumblr eller pinterest eller gjør hobbyen din og del det, skriv og tegn i dagboken din eller legg ut barnetegninger. Prøv å gjør det omvendte fra du har gjort til nå, da det virker som du blogger for andre sin del, om du finner kjernen i deg selv, en slags indre zen, kanskje det blir mer inspirerende?

chrissieste

01.12.2016 kl. 23:26
Lea: Ja, hun er veldig flink :) Haha, awh. De fleste sier så. At jeg er finere uten sminke, men jeg er for glad i å sminke meg at jeg liker best å vise meg med sminke på. Ja, det er jo et press.. Det er bare noen uker siden jeg faktisk begynte med å konturere ansiktet mitt. Jo, det er absurd at det er sånn dagen i dag har blitt. Jeg blogger jo for meg selv og mine interesser, men for å ha lesere må man også blogge om ting som man selv ville ha lest. Har jo vurdert å begynne med litt annet enn det jeg blogger om til vanlig om det ikke blir en pause fra det da selvfølgelig. Takk for tips da :)
chrissieste

Jente på 24 år som bor for tiden i Trondheim. bloggen går på litt av hvert. Mine opplevelser, oppskrifter, tips, produkter, erfaringer, interesser og om min hverdag med sykdommen fibromyalgi.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits Steg 4: Legg inn koder for kategori og ar