Jeg er tilbake

  • 10.07.2017 - 16:07

Da har det blitt en god stund siden jeg har blogget sist. Jeg mener det var i fjor vinter? Jeg trengte en pause og det gjorde meg godt. Blogging i lengden kan være veldig slitsomt så det anbefales en pause for de fleste. Det tar veldig mye av dagen din og det er tidspress om man vil være en vellykket blogger eller om man bare vil blogge et par ganger i uken så er det også greit, men det kommer helt an på hva målet ditt er.

Så her er hva som har skjedd i mellomtiden!


♥Ny boplass. Ja, i slutten av januar flyttet jeg til Trondheim og flyttet inn hos kjæresten. Jeg har lenge ønsket å få bodd her i denne vakre byen og nå fikk jeg endelig det uansett om det var flere som ikke noen gang kom til å tro at det kom til å skje haha. Måtte bare finne drømmegutten først :) Vil si jeg trives av tanke på selve byen og han jeg bor med, men jeg må innrømme at jeg føler det alltids er noe som mangler og det er jo selvfølgelig familie og mine nærmeste. Hadde de vært her hadde det antageligvis blitt perfekt.♥Ny hårfarge. Jeg har faktisk hatt flere hårfarger iløpet av den tiden mens jeg har bodd i Trondheim.Jeg ble brunette rett før jul og etter det har jeg vært rosalilla i håret rett før jeg farget det turkis. Har jo en frisør som søster som gjør alt dette mye enklere for meg heheh. Hun er som regel den som hjelper meg hver gang jeg vil gjøre noe nytt med håret, men denne gangen la jeg farge selv i håret og ble ganske fornøyd egentlig :)


♥Babyshower. Første babyshowern jeg har vært med på og har deltatt så mye på. En av mine nærmeste venninner skal nemlig få baby i år og det skal bli en jente! Jeg kunne ikke vært mer glad på hennes vegne. Uansett om hun bor en god del mil unna meg nå så skal jeg få vært der så mye jeg får til og bli en del av hennes baby's liv også♥ Kanskje det blir min tur snart? Hehe, tankene er der iallefall :)

Utenom alt dette er det ikke så mye som har forandret seg egentlig. Helsa har bare blitt verre og verre og nå er jeg på ny utredning igjen for å finne ut mer av hva som foresaker plagene mine. Det er også en del jeg ikke velger å skrive her angående noe som har skjedd i det siste, men de fleste vet om det allerede ut av de som trenger å vite det så det er ikke noe jeg velger å dele offentlig. Forhåpentligvis får jeg til å blogge mer fremover så lenge tiden og motivasjonen er der.

♥​C.S

Ingrid Horntvedt

10.07.2017 kl. 16:56
Velkommen tilbake til bloggverdenen! :) Den nye hårfargen var ordentlig fin!

chrissieste

10.07.2017 kl. 17:43
Ingrid Horntvedt: Takk takk ^^

Søtmonsen :))

10.07.2017 kl. 17:26
Velkommen tilbake :D Du har vært savnet ^^ <3 Stilig hårfarge da! :D Skikkelig fin ^^

chrissieste

10.07.2017 kl. 17:44
Søtmonsen ): Awh, godt å høre <3 Tusen takk :D
chrissieste

Jente på 24 år som bor for tiden i Trondheim. bloggen går på litt av hvert. Mine opplevelser, oppskrifter, tips, produkter, erfaringer, interesser og om min hverdag med sykdommen fibromyalgi.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits Steg 4: Legg inn koder for kategori og ar